• PRO TV
  • A pierdut sansa de a castiga 100 000 de euro si a fost eliminat definitiv din competitie! Cine este concurentul care a parasit "Supravietuitorul"

A pierdut sansa de a castiga 100 000 de euro si a fost eliminat definitiv din competitie! Cine este concurentul care a parasit "Supravietuitorul"

A pierdut sansa de a castiga 100 000 de euro si a fost eliminat definitiv din competitie! Cine este concurentul care a parasit "Supravietuitorul"

In aceasta saptamana, concurentii din Supravietuitorul au avut parte de rasturnari de situatie, dar si de un duel care a dus la eliminarea unui alt concurent de pe Insula Exilului.

Cele doua triburi s-au aflat in aceasta editie din nou fata in fata pentru proba de recompensa. Tribul Tubig a castigat din nou, iar rasplata primita de la Dragos nu a facut decat sa ii bucure: acestia au primit pizza.

Chiar daca se credea despre cei din Tribul Tubig ca sunt din ce in ce mai slabiti si ca nu au nicio sansa sa castige recompensa, concentrarea si inteligenta si-au spus din nou cuvantul, iar Mircea Amza a fost lasat sa lupte asa cum a considerat pentru colegii sai.

Vezi aici momente VIDEO din show-ul Supravietuitorul!

Pe Insula Exilului lucrurile nu au fost nici pe departe calme. Dupa ce a fost eliminat la Consiliul Tribal, Alin nu a avut parte nici de o primire calduroasa pe Insula Exilului. Liviu, Lucian si Ina au fost extrem de hotarati inca de la inceput sa il elimine.

In prima faza a duelului Ina si Lucian s-au duelat, iar Ina a fost cea care a pierdut. Dintre Lucian si Alin, Alin a fost cel invins, iar intr-un final Ina si Alin au fost cei care s-au duelat pentru o ultima sansa de a ramane in concurs.

Echilibrul, concentrarea si rapiditatea au fost de partea Inei de aceasta data, iar Alin a fost cel care a parsit definitiv jocul si a pierdut sansa de a castiga premiul de 100 000 de euro.



Show-ul Supravietuitorul e si pe voyo.ro!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni