• Emisiuni
  • La Măruță
  • Albert Oprea și Cucu, foști concurenți Survivor, povești spectaculoase despre viața de acum și despre show

Albert Oprea și Cucu, foști concurenți Survivor, povești spectaculoase despre viața de acum și despre show

Doi foști concurenți Survivor România, Albert Oprea și Cucu au venit azi La Măruță.

Cei doi au făcut parte din tabere diferite în concurs, dar acum au venit zâmbind împreună.
 
Albert Oprea și-a amintit de propriile „lupte”  din cadrul Survivor. Mai precis, a intrat în conflict cu Sorin, colegul său de echipă, cu care nu a rămas în relații nici după ce au revenit în țară.

„Am dus o luptă cu Sorin, eu dețin recordul la nominalizări, dar și de câte ori am ieșit favoritul publicului. M-a ajutat caracterul meu. (...) Nu trebuie judecați ca s-au certat, ca tensiunea este foarte mare."



 
"Îl felicit pe Blaze că și-a cerut scuze, nu e un om rău. Faimoșii vor să marcheze teritoriul cumva. Eu nu mai vorbesc cu Sorin, el nu mai există în viața mea. Dacă erau simple certuri, treceam peste ele, dar s-a întrecut orice limită. Cu Maria Chitu mai vorbesc încă, nu suntem prieteni buni. În viața privată nu am iubită, am fost părăsit de Revelion. Eram de o luna împreună, îmi plăcea mult de ea. Dar mi-a zis, foarte asumată, să îmi găsesc altă iubită”, a dezvăluit Albert Oprea, fostul Războinic.
 
Cucu, care a făcut parte din tabăra Faimoșilor, la Survivor România 2021, a afrmat că are deja în acest show preferații săi, mai precis pe Elena Chiriac și pe Emil Rengle. A dat chiar de înțeles că între el și Elena Chiriac ar fi fost o poveste, care s-a încheiat însă și au rămas în relații bune.
 
„Eu țin cu Elena și cu Rengle. A fost ceva între noi, în privat, s-a terminat, nu dau detalii despre viața privată, dar am ramas în relații bune”, a dezvăluit Cucu.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni