Alex Delea după Survivor: "Corpul meu are un şoc foarte mare"

Alex Delea după Survivor: "Corpul meu are un şoc foarte mare"

Alex Delea a vorbit pentru Click despre cum se simte odată întors din Republica Dominicană cu trofeul și cu titlul de Survivor. 

Alex Delea: Spre norocul meu, nu am avut nici o accidentare şi nici o problemă de sănătate. Frica mea cea mai mare pe care o aveam când am mers la Survivor era că mă accidentez. Eu mergeam foarte mult la sală, luam vitamine, era o rutină normală pentru mine.Stopând tot dintr-o dată, de la şase mese la nici o masă pe zi, de la atât de multe vitamine şi minerale luate în fiecare zi la zero, mi-a fost frică să nu cedez din punct de vedere muscular, dar am avut norocul să trec prin toate etapele fără nici o accidentare. Am ieşit pe picioarele mele, sănătos 100%. 

Alex Delea: De când am venit, n-am avut timp nici să mă cântăresc. Tot ce ştiu este că am slăbit 10 kg, dar cred că acum am slăbit mai mult. De când s-a terminat competiţia, dorm foarte puţin. Pot spune că îmi este dor de competiţie fiindcă acolo dormeam foarte mult şi mâncam, mâncam cocos non-stop. Mănânc foarte puţin în momentul de faţă, nu ştiu de ce se întâmplă asta. Corpul meu are un şoc foarte mare.



La Măruță, Alex Delea a dezvăluit și cât de mult a slăbit în cele aproape cinci luni petrecute în Republica Dominicană. Mai precis, a dat jos 10 kilograme de la începutul competiției și până la final.

“Când am fost sunat de Survivor aveam 94 kg. Când am ajuns în competiție aveam 87, și când m-am cântărit aveam 77 de kg.”, a fost răspunsul tânărului.

“Tot ce se întâmplă acum e ireal pentru mine. (...)  Toată competiția m-am pus undeva pe locul patru. Dorința mea cea mai mare a fost să fiu văzut de lume.”

Câștigătorul Survivor a transmis și pe Instagram, imediat după victorie:

"Nu am cuvinte sa vă mulțumesc îndeajuns pentru toată susținerea oferită ! Nu m-am așteptat sa fie atâția oameni frumoși care sa mă susțină și de la care sa primesc atâtea mesaje ! Va mulțumesc din suflet ! Nici nu am apucat să răspund la toți! De aceea am ales sa postez, să va spun cât de recunoscător sunt ! A fost experiența vieții mele si am învățat extrem de multe din ea ! Mulțumesc!"

Vezi și video:



Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni