• Emisiuni
  • Survivor România
  • Alexandra Duli: "Cu Elena chiar m-am înțeles foarte bine! Am crezut efectiv că o să ne tragem de păr, dar nu a fost așa"

Alexandra Duli: "Cu Elena chiar m-am înțeles foarte bine! Am crezut efectiv că o să ne tragem de păr, dar nu a fost așa"

Alexandra Duli: "Cu Elena chiar m-am înțeles foarte bine! Am crezut efectiv că o să ne tragem de păr, dar nu a fost așa"

Alexandra Duli a intrat în cursa de eliminare alături de Marian Drăgulescu și de Elena Chiriac. Publicul a ales ca fosta Războinică să plece.

La Survivor: ExtraShow, Alexandra Duli a vorbit chiar despre cea care i-a fost rivală în momentul eliminării:

"Cu Elena chiar m-am înțeles foarte bine! Am crezut efectiv că o să ne tragem de păr și o să ne luam la bătaie, dar nu a fost așa deloc. A fost foarte drăguță, întotdeauna m-a susținut la traseu, și eu la fel pe ea. Și da, chiar ne-am înțeles foarte bine. (...) Era foarte răutăcioasă Elena înainte, așa o vedeam, am multe teorii acolo, dar..." 



Alexandra Duli a părăsit competiția din Republica Dominicană și mărturisește că este un cu totul alt om decât era la începutul concursului. A ținut și un discurs emoționant la plecare, discurs prin care și-a arătat recunoștința pentru ocazia de a fi fost în competiție:
 
"Vreau să vă mulțumesc pentru o experiență de viață! Îmi pare foarte rău că mi s-a terminat experiența, chiar dacă mă așteptam. Nu am niciun regret. Am fost eu… 100%. Guralivă, nebună… Vă iubesc pe toți."

FOTO: INSTAGRAM ALEXANDRA DULI
 INSTAGRAM / ELENA CHIRIAC INSTAGRAM

Pe VOYO puteți vedea în premieră Survivor Extrashow, imediat după show-ul de la TV.  Prezentat de Zannidache, adică Zanni, câștigătorul ediției de anul trecut ”Survivor România”, show-ul ”Survivor: Extrashow”, o producție VOYO | Original, îți va oferi o extraporție de aventură.

VEZI ȘI VIDEO:



 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni