• Emisiuni
  • Survivor România
  • Andreea Antonescu, fostă concurentă Survivor: "A fost prima oară în viața mea când am văzut negru în fața ochilor"

Andreea Antonescu, fostă concurentă Survivor: "A fost prima oară în viața mea când am văzut negru în fața ochilor"

Andreea Antonescu, fostă concurentă Survivor: "A fost prima oară în viața mea când am văzut negru în fața ochilor"

Andreea Antonescu, fostă concurentă Survivor, a vorbit la SurvivorExtraShow despre problemele avute în perioada când ea însăși era concurentă. 

Aceasta a făcut referire și la faptul că echipa Războinicilor a trecut prin clipe de groază după ce Ramonei Crăciunescu i s-a făcut rău. Aceasta din urmă a fost transportată de urgență la spital. Ulterior le-a spus colegilor săi că nu-și amintește mare lucru: "Nu știu ce s-a întâmplat. M-am trezit la spital. Nu-mi aduc aminte nimic, nici drumul, nici ambulanța". 
 
Legat de propria ei experiență, Andreea Antonescu a afirmat:

"Ți se face rău de la orice(...) Fetele îmi tot povesteau că au avut stări de amețeală și de vomă, eu eram lebădă-n chiuvetă, că nu am nimic. Până într-o zi când veneam spre baracă și mi s-a făcut rău. A fost prima oară în viața mea când am văzut negru în fața ochilor, jur, mi s-a încleștat efectiv toată gura și simțeam că vreau să merg înainte spre ei și mă duceam în stânga. Și eram șocată că nu puteam controla nici măcar direcția. Am văzut negru în fața ochilor, am simțit că pic. (...) Efectiv am picat, după ce cu o jumătate de oră înainte nu aveam nimic. "


 

Pe VOYO puteți vedea în premieră Survivor Extrashow, imediat după show-ul de la TV.  Prezentat de Zannidache, adică Zanni, câștigătorul ediției de anul trecut ”Survivor România”, show-ul ”Survivor: Extrashow”, o producție VOYO | Original, îți va oferi o extraporție de aventură.

Puteți vedea Survivor ExtraShow și miercuri, joi și vineri pe PRO2 


VEZI ȘI VIDEO:




FOTO: INSTAGRAM ANDREEA ANTONESCU

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni