Astăzi, la Survivor România, Vulturii și Tigrii luptă pentru Recompensă!

Astăzi, la Survivor România, Vulturii și Tigrii luptă pentru Recompensă!

Trei luni au trecut de la momentul în care două triburi au intrat pe terenul din Republica Dominicană, luptând pentru titlul de Survivor România!

De atunci, au învățat să lupte zi de zi pentru resurse, rămânerea în competiție, dar și șansa de a comunica cu cei de acasă. Fiecare schimbare i-a provocat, fiecare eliminare le-a schimbat atmosfera, însă nimic nu i-a făcut să aibă un nivel mai scăzut al motivării. Astăzi, de la ora 20:00, echipele revin pe traseu în Jocul de Recompensă! 

Mihaela Stan a fost prima concurentă care a părăsit competiția în urma schimbării triburilor, așa că Vulturii s-au văzut nevoiți să piardă prima membră a echipei, săptămâna ce tocmai a trecut. În această seară, reveniți în tabără, concurenții rămași vor discuta despre această plecare. ”Cum te simți, Alex? Era cea mai apropiată de tine..”, va fi întrebarea pe care o va primi Delea de la colegi, în timp ce Elena va realiza că lucrurile se complică: ”Am rămas doar două fete...”.

Cei care s-au salvat de la eliminare par mai motivați ca niciodată să arate că merită locul în show! Dacă Alexandra Duli vrea să le mulțumească celor de acasă prin victorii: ”Sunt motivată să-i bat pe Tigrii”, Doru pare convins că se află exact unde trebuie: ”Am rămas cei mai puternici”. 

Înainte de începerea unei noi săptămâni și a unei lupte cu o miză extrem de importantă, care le va aminti de mesele copioase de acasă, membrii triburilor par pregătiți de luptă. ”Vreau să câștigăm”, va declara Nedelcu, în timp ce Delea are și o motivație suplimentară: ”Tigrii cred că nu pot pierde niciodată. Nu e deloc așa”. Cine va reuși să învingă pe traseu, să simtă gustul victoriei și al unei recompense incredibile, aflăm în doar câteva ore. 

Survivor:Extrashow, emisiunea online în care se comentează cele mai importante momente ale fiecărei ediții, revine în această seară, pe VOYO! Alături de Zanni se va afla Laura Giurcanu, concurenta care a părăsit competiția chiar înaintea schimbării echipelor!

Nu ratați, de la ora 20:00, pe PRO TV, una dintre luptele pentru recompensă în care miza îi va motiva pe concurenți pentru a da tot ce au mai bun! Emisiunea este deja disponibilă, în avans, pe VOYO. 

  

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni