• PRO TV
  • Au pus in balanta trecutul si prezentul si au eliminat inca un concurent din Tribul Araw. Cine a fost dat afara

Au pus in balanta trecutul si prezentul si au eliminat inca un concurent din Tribul Araw. Cine a fost dat afara

Au pus in balanta trecutul si prezentul si au eliminat inca un concurent din Tribul Araw. Cine a fost dat afara

Aliantele sunt pe cale sa se destrame, iar concurentii sunt din ce in ce mai siguri ca trebuie sa lupte pe cont propriu atunci cand vine vorba despre castigarea marelui premiu.

Dupa o proba de Imunitate in care Andrei a desemnat castigator, Lucian a fost luat de medici de pe Insula Exilului, concurentii din Tribul Araw au fost pusi din nou in fata unor discutii legate de deciziile lor pentru votarea unui concurent care sa fie eliminat la Consiliul Tribal.

Si de aceasta data, concurentii i-au spus lui Dragos adevaratele lor pareri, iar jocul a fost din nou deslusit abia cand s-a aflat totul la Consiliul Tribal. Raisa si Mircea Sarac, cei doi jurati Supravietuitorul, au supravegheat indeaproape votul concurentilor si au incercat sa isi dea seama care este situatia reala.

De aceasta data, concurentii din fostul trib Tubig au decis soarta jocului. Astfel, Mircea Amza a fost votat sa paraseasca Supravietuitorul si a devenit cel de-al treilea membru al juriului.

In compania Raisei si a lui Mircea Sarac, acesta va participa in secret la Consiliile Tribale si va putea sa le urmareasca evolutia celor ramasi in competitia pentru titlul de "Unicul Supravietuitor".

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni