Ce a făcut Emil Rengle după eliminarea de la Survivor România

Ce a făcut Emil Rengle după eliminarea de la Survivor România

Emil Rengle a fost eliminat săptâmâna trecută din competiția Survivor, iar ieri, 6 martie, dansatorul a ajuns în România.

Deși nu ajunsese încă în România, Emil Rengle a ținut să vorbească totuși cu fanii săi și să le arate cam ce face el în Republica Dominicană de când a fost eliminat. 

Survivor, wow ce aventură a fost! Cu bune și rele, am învățat atât de multe din această experiență, iar azi mă simt motivat și recunoscător. Zilele acestea tot ce am făcut a fost să mănânc, în special patiserie și dulciuri, și să dorm… în pat! Încă este ireal că am o pernă sub cap și nu un ghiozdan. Duminică seară ajung în România și aștept cu nerăbdare să mă reconectez cu voi toți. Am citit o parte dintre comentariile și mesajele voastre și vreau să va răspund. Așa că, începând de azi aștept să îmi trimiteți curiozitățile voastre despre Survivor, iar eu voi răspunde la toate printr-un Q&A aici și pe TikTok”, le-a transmis Emil Rengle internauților. 

Mulți au fost dornici să afle mai multe despre experiența lui Emil Rengle la Survivor și au participat la Q&A. Printre întrebările firești, au mai existat și internauți poate mult prea curioși. “Ești str8, după Survivor?”, l-a întrebat cineva, iar răspunsul lui Emil a fost: “Între două fronturi. O iubire secretă din cel de-al Treilea Război Mondial”.

Emil Rengle le-a mai dezvăluit internauților că a slăbit foarte mult și că a greșit foarte mult că a luat decizia de a slăbi și înainte de a intra în competiție. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni