Ce a răspuns CRBL la întrebarea "cine ți s-a părut cel mai teatral?"

Ce a răspuns CRBL la întrebarea "cine ți s-a părut cel mai teatral?"

CRBL a fost controversat la Survivor, unii l-au considerat prea direct, alții nepăsător și egoist, dar alții l-au văzut ca pe o persoană sinceră, deschisă, asumată și directă și au apreciat aceste calități. 

La rândul său, CRBL și-a format opinii despre colegii din competiție și i-a spus lui Zanni că mulți au purtat o mască:

"Pot să îți spun ție de asta, din cauza acestor măști am ales să stau departe de grup, chiar dacă sunt pus la colț, că CRBL nu vrea, că nu face, că nu drege, tocmai pentru a lăsa timpul să arate personajele și unele măști să cadă. De asta am stat departe să îi las pe ei să își facă bisericuțe, să se pupe în fund unii pe alții."



Întrebat de Zanni "cine ți s-a părut cel mai teatral", CRBL a fost foarte direct:
 
"Pot să spun fără să mă gândesc, pentru că sunt sincer, pot să spun că Andreea (Tonciu n.a)  și Roxana (Ciuhulescu n.a ) sunt două personaje nu neapărat asemănătoare, dar care cumva jucau acest rol crezând că îl controlează. Andreea Tonciu și Roxana Ciuhulescu, da. Uite, la băieți nu am niciun exemplu care a avut radical mască. Au avut măști și le-au căzut. (...) De Emil Rengle nu am ce să spun pentru că îl cunosc de atâta timp și am spus de la început că îmi e "frică" de el pentru că este sneaky (șiret, ascuns, engleză, n.a), ceea ce s-a și dovedit.Andreea nu știu de ce a venit în acest show și sunt unul dintre cei care au ajutat-o mult în niște discuții și cu niște sfaturi, iar pe Roxana nu o știam sub o astfel de presiune, dar am văzut o falsitate cumva, dar ea crezând că poate controla TV-ul. Dar ea a văzut că aici e Survivor și nu poți să controlezi." 
 
Unul dintre susținătrii lui CRBL a fost Cătălin Măruță. Cu sinceritate, acesta a spus:
 
"Pe mine unul m-a întristat tare că a plecat CRBL. (...) Am mesaje în care oamenii spun că regretă plecarea lui.(...) Eu m-am atașat de el. (...) Problemele lui de sănătate par destul de serioase.(...) Mi-a părut rău că a plecat."
 
Cristi Mitrea i-a dat dreptate și a spus că și el regretă plecarea, dar că "sănătatea e mai importantă ca orice."

Pe VOYO puteți vedea în premieră Survivor Extrashow, imediat după show-ul de la TV.  Prezentat de Zannidache, adică Zanni, câștigătorul ediției de anul trecut ”Survivor România”, show-ul ”Survivor: Extrashow”, o producție VOYO | Original, îți va oferi o extraporție de aventură.

VEZI ȘI VIDEO:




FOTO: INSTAGRAM CRBL

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni