Ce mesaj a transmis Alex Delea după ce a câștigat Survivor? 

După ce a câștigat Survivor, Alex Delea a transmis un mesaj emoționant pe Instagram. 

Supraviețuitorul a scris: 

"Nu am cuvinte sa vă mulțumesc îndeajuns pentru toată susținerea oferită ! Nu m-am așteptat sa fie atâția oameni frumoși care sa mă susțină și de la care sa primesc atâtea mesaje ! Va mulțumesc din suflet ! Nici nu am apucat să răspund la toți! De aceea am ales sa postez, să va spun cât de recunoscător sunt ! A fost experiența vieții mele si am învățat extrem de multe din ea ! Mulțumesc!"

Și după ce a câștigat, Alex a spus pentru echipa La Măruță: "trofeul acesta e un vis. (...) Alex Delea să câștige Survivor, nu credeam. Eu am visat, cu greu, cu frică și s-a îndeplinit. "




Finala Survivor România a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 00:32. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8.5 puncte de rating și 28.4% cotă de piață, față de locul 2 care avea 3.9 puncte de audiență și 12.9% share. De-a lungul difuzării, peste 1.7 milioane de români au urmărit ultima seară a competiției, iar în minutul de aur, la ora 22:26, aproape 2.4 milioane de telespectatori așteptau cu entuziasm rezultatul final al serii. 

Iar publicul a decis: ALEXANDRU DELEA este câștigătorul SURVIVOR ROMÂNIA 2022 și al cecului de 100.000 de euro! Războinicul, devenit apoi Vultur, a reușit să depășească toate provocările acestui sezon incredibil și să ajungă la inimile celor de acasă, câștigând trofeul atât de mult dorit de către toți cei care s-au înscris în competiție. 


VEDEȚI ȘI VIDEO-UL ATAȘAT- CU FILMARE DIN REPUBLICA DOMINICANĂ, TRASMIS LA MĂRUȚĂ

FOTO: INSTAGRAM ALEX DELEA 


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni