• PRO TV
  • Ce nu s-a văzut la TV? Momentul în care, în timpul unei probe, Ana Dobrovie a rămas fără sutien: "Ana are mere"

Ce nu s-a văzut la TV? Momentul în care, în timpul unei probe, Ana Dobrovie a rămas fără sutien: "Ana are mere"

După fiecare ediție a show-ului  ”Survivor România”, aventura continuă La ”Survivor: Extrashow”, unde Zanni este gazda emisiunii.

La a doua ediție, Zanni l-a avut invitat pe Marius Crăciun care, la fel ca și el, a impresionat în sezonul trecut Survivor. Zanni chiar l-a prezentat pe Marius drept "unul dintre cei mai frumoși dușmani ai mei."

Ambii au discutat despre cum arată lucrurile în noul sezon, despre cine promite și cine nu se ridică la așteptări, dar au comentat și imagini exclusive, care nu au putut fi arătate la TV. E vorba de cadre în care Ana Dobrovie a rămas fără sutien, iar cei doi s-au amuzat copios, au declarat că le-a plăcut ce au văzut, că îi invită și pe telespetatori să își spună părerea și că: "Ana are mere."


 

Faimoșii și Războinicii au început aventura în Republica Dominicană, iar unii s-au făcut deja remarcați.
 
Printre aceștia se numără și Războinica Ana Dobrovie, o tânără care a impresionat încă de la prima apariție cu un costum de baie animal print, care i-a scos în evidență formele  perfecte.

Ana Dobrovie are 30 de ani, este dansatoare și coregraf și își dorește să devină "Survivor"-ul câștigător. 







Pe VOYO puteți vedea în premieră Survivor Extrashow, imediat după show-ul de la TV.  Prezentat de Zannidache, adică Zanni, câștigătorul ediției de anul trecut ”Survivor România”, show-ul ”Survivor: Extrashow”, o producție VOYO | Original, îți va oferi o extraporție de aventură.


FOTO: PROTV/CAPTURĂ SURVIVOR EXTRASHOW
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni