Ce promite și dezvăluie Dan Pavel în legătură cu tot ce urmează la Survivor

Ce promite și dezvăluie Dan Pavel în legătură cu tot ce urmează la Survivor

Dan Pavel, prezentatorul show-ului Survivor, a intrat cu Zanni în direct la Survivor ExtraShow  și a vorbit despre ce ne așteaptă în cadrul show-ului. 

Plin de entuziasm și de energie, Dan Pavel a exclamat:
 
"Luptă, nu se lasă unii pe alții, s-au specilizat în câmpul muncii, fac probele mult mai bine, aleargă mai bine, sunt mai îndemânatici,  așa că luptele nu pot să fie decât mai intense. Toți acești hormoni se descarcă în sânge mai puternic, adrenalina urcă, vor apărea recompense de un nivel nemaivăzut, vor apărea maniere de a te raporta la joc, așa că este un fenomen media și un fenomen social."

În concurs, membrii a două triburi, FAIMOȘII și RĂZBOINICII, înfruntă cele mai dure lupte pentru a-și procura hrana și pentru a-și securiza adăpostul. Este pus la bătaie un singur premiu, de 100.000 de Euro. La final, va exista un singur câștigător! 

Pe VOYO puteți vedea în premieră Survivor Extrashow, imediat după show-ul de la TV.  Prezentat de Zannidache, adică Zanni, câștigătorul ediției de anul trecut ”Survivor România”, show-ul ”Survivor: Extrashow”, o producție VOYO | Original, îți va oferi o extraporție de aventură.

Puteți vedea Survivor ExtraShow și miercuri, joi și vineri pe PRO2 

FOTO: INSTAGRAM DAN PAVEL 

VEZI ȘI VIDEO:



 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni