Cine este Otilia Bilionera, concurentă în echipa Faimoșilor la Survivor România 2022

Cine este Otilia Bilionera, concurentă în echipa Faimoșilor la Survivor România 2022

Otilia Bilionera (29 de ani) este unul dintre concurenții Survivor România 2022. Cântăreață de muzică dance, reggaetton și latino, Otilia a devenit celebră în 2014 atunci când a lansat hitul „Bilionera”. 

Fostă concurentă la Ferma. Un nou început, Otilia Bilionera își încearcă norocul la Survivor România, în echipa Faimoșilor. Artista se descrie ca o luptătoare, punctuală, serioasă și ambițioasă, lucru dovedit în cariera ei muzicală. 

Până la succesul înregistrat cu Bilionera, Otilia a fost refuzată de mai multe case de discuri. În prezent, hitul ei are peste 500 de milioane de vizualizări pe contul oficial de YouTube.

Succesul său a avut și ecouri internaționale, artista fiind recompensată cu mai multe premii: „Best Balkan Artist” - 2017, la Bama Music Awards din Hamburg, „Best Balkan Artist” - 2018, la Biaf Beirut, „Best Balkan Artist”  -  2018, Golden Panther Awards din New York, „Hayat newspaper, cea mai cunoscută artistă româncă în Turcia” (2015), „Best Balkan Artist” - 2018, En Moda Magazine Cyprus.

Vezi AICI primii 12 concurenți Survivor România 2022!

În 2018, Otilia a jucat în filmul Deniz ve Günes, unde a avut chiar rolul ei, de artist internațional. Filmul a rulat în cinematografele din Turcia și poate fi văzut și pe diferite platforme online.

Otilia Bilionera este căsătorită cu un tânăr de origine arabă pe nume Hamude, care deține o șaormărie în Capitală.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni