Clipe de răsfăț cu Sensodyne pentru concurenții Survivor România, la Marea Unificare

Concurenții Survivor România au avut parte de o serie de surprize în cadrul ediției de miercuri, 29 martie 2023. Aceștia au trecut într-o nouă etapă extrem de importantă a concursului: Marea Unificare.

Marea Unificare reprezintă una dintre cele mai importante etape a emisiunii Survivor România. De acum înainte, cel mai puternic reality show își va schimba complet cursul firesc și va veni cu noi provocări, situații neașteptate și probe interesante pentru concurenți.

Pentru a marca acest prag important, Daniel Pavel, alături de Sensodyne le-a pregătit concurenților o surpriză de zile mari. Aceștia au avut posibilitatea să se îngrijească, în sfârșit, după ce aproape 3 luni de lupte grele în apă, nisip sau ploaie. Astfel, pentru că igiena orală este foarte importantă, Faimoșii și Războinicii au avut parte de momente de răsfăț alături de Sensodyne, care le-a oferit pastă de dinți, periuțe și apă de gură.

După ce s-au îngrijit și aranjat, concurenții au avut parte de o serie de surprize, care le-au adus zâmbetul pe buze: o petrecere cu cocktail-uri, o cină fastuoasă, dar și un concert de neuitat susținut de Antonia și Alex Velea.

Survivor România poate fi urmărit la PRO TV luni, marți și miercuri, dar și cu o zi înainte pe VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni