• PRO TV
  • Concurentii din Supravietuitorul au nominalizat tradatorii din trib si l-au eliminat pe Mircea S. din competitie

Concurentii din Supravietuitorul au nominalizat tradatorii din trib si l-au eliminat pe Mircea S. din competitie

Concurentii din Supravietuitorul au nominalizat tradatorii din trib si l-au eliminat pe Mircea S. din competitie

Discutii, strategii noi si lupta din ce in ce mai intensa in Supravietuitorul! Concurentii au inceput sa cedeze presiunii jocului, si-au schimbat strategiile, au ales tradatorii tribului si l-au eliminat pe cel in care nu mai aveau deloc incredere. Editia Supravietuitorul de luni a obtinut 6.9 puncte de rating si 19.2% share, la nivelul publicului comercial, pe intreaga durata de difuzare.

Andrei castiga colierul imunitatii

Concurentii au inceput sa schimbe strategiile si sa-si faca noi aliati! Proba de imunitate i-a luat prin surprindere, deoarece se aflau in mijlocul unei mlastini si nu stiau la ce sa se astepte. Pentru proba de ieri, membrii tribului Araw au fost nevoiti sa confectioneze o scara dintr-un pachet de trepte. Scara a trebuit sa fie sprijinita de o platforma si sa urce pe ea pana in dreptul unui sir de carnati gustosi, din care au trebuit sa transporte o cantitate cat mai apropiata de 270 de grame. Pentru aceasta provocare nu si-au putut folosi decat gura si au avut la dispozitie numai 15 minute. Cel care a reusit sa fie cel mai aproape de cele 270 de grame a castigat imunitatea. 


Concurentii au luptat si au facut tot posibilul sa ramana cat mai mult in cursa pentru titlul de unicul supravietuitor si premiul in valoare de 100.000 de euro. Pe langa faptul ca au incercat sa termine proba, concurentii au avut si posibilitatea de a gusta carnatii, dar doar in timpul probei, pentru a ajunge la gramajul dorit. Dupa ce fiecare farfurie a fost cantarita, Andrei a fost cel mai aproape si a castigat colierul imunitatii, fiind protejat la Consiliul tribal, unde a putut vota, dar nu a putut fi votat si eliminat. La final, nu s-au intors pe insula cu mana goala, ci au primit un mesaj intr-un borcan.


Discutii despre tradatorii din trib

Intorsi pe insula, concurentii au inceput discutiile despre imunitate si proba prin care au trecut, dar au citit si mesajul din borcanul primit, care ii anunta: ”Aveti de luat o decizie in plus la Consiliul tribal. Tot ce trebuie sa faceti este sa numiti cine credeti voi ca este cel mai mare tradator din trib. Cine nominalizeaza un tradator va primi o portie de mancare. Cine nominalizeaza doi tradatori va primi dreptul sa voteze de doua ori diseara. Aceeasi persoana sau doua persoane diferite!”. In urma mesajului, concurentii au inceput sa-si faca fel de fel de idei si sa se gandeasca la cei mai mari tradatori din trib, mai ales ca isi doreau foarte mult sa manance. 

Pana la Consiliul tribal, au discutat despre aliante si au luat decizii pentru a-i elimina pe cei cu care nu se inteleg, dar au vorbit si despre atitudinea nepotrivita din ultimul timp a lui Mircea S., care si-a schimbat comportamentul fata de colegii lui. Nu mai au incredere in el, chiar daca pana acum pareau apropiati. Singurii cu care acesta s-a inteles au fost Andrei si Iulian si, impreuna, cei trei au facut planuri de a-l elimina pe Mircea A.

Mesaj surpriza pe Insula exilului

Intre timp, si concurentii de pe Insula exilului au primit un mesaj, care a iscat certuri intre ei. Au fost nevoiti sa-l aleaga pe unul dintre ei care sa mearga intr-o vizita. Liviu s-a nominalizat, insa Lucian nu a fost de acord, asa ca au inceput discutiile, dar la final Lucian a renuntat la certuri. Toti au crezut ca Liviu va fi trimis pe insula tribului Araw si au facut tot felul de planuri si scenarii despre ce s-ar putea intampla acolo, dar si pe cine ar vota sa plece din Supravietuitorul. Ina si Liviu s-au apropiat si, chiar daca cei doi au crezut ca Maria este de partea lui Lucian, s-au inselat. Maria se simte obosita de discutiile pe care le are cu Lucian si de comportamentul lui si il lasa sa se simta important, fara sa-l contrazica in vreun fel.

Mircea S. paraseste lupta, dar intra in juriul Supravietuitorul

Jocul a devenit din ce in ce mai dur si imprevizibil! Ajunsi la Consiliul tribal, concurentii au avut de ales fie sa dea un vot dublu, fie sa voteze o singura persoana si sa aiba o portie de mancare. In primul rand, au nominalizat tradatorii din trib, iar Robert si Mircea A. au fost singurii care au renuntat la mancare pentru un vot dublu. Dupa ce si-au justificat propunerile si au incercat sa faca lumina in unele situatii incurcate, concurentii ramasi in joc au fost nevoiti sa voteze cine ar vrea sa paraseasca competitia. 

La final, Mircea S. a avut cele mai multe voturi si a plecat, alegand sa-i salute cand a plecat doar pe baieti. In tot acest timp, Raisa a ascultat si a vazut tot ce se intampla si ce vorbeau fostii ei colegi. Chiar daca a parasit competitia, Mircea S. continua experienta Supravietuitorul, alaturandu-se Raisei in juriu.


Saptamana viitoare, concurentii vor avea parte de o licitatie care le va aduce avantaje, dar se vor infrunta si cu provocari dificile care ii vor demoraliza, totul pentru a ajunge cat mai aproape de titlul de unicul supravietuitor si marele premiu de 100.000 de euro!

Supravietuitorul – Pentru ca poti! 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni