• Emisiuni
  • Survivor România
  • Daniel Pavel, prezentatorul show-ului fenomen mondial: “Eu cred că m-am născut pentru SURVIVOR!”

Daniel Pavel, prezentatorul show-ului fenomen mondial: “Eu cred că m-am născut pentru SURVIVOR!”

Daniel Pavel, prezentatorul show-ului fenomen mondial: “Eu cred că m-am născut pentru SURVIVOR!”

 

Survivor, competiția care a cucerit publicul din întreaga lumea, revine curând în România! Daniel Pavel, prezentatorul show-ului fenomen mondial, ne-a oferit un interviu în exclusivitate în care ne-a vorbit despre ce înseamnă experiența Survivor pentru el, dar și ce surprize îi așteaptă pe telespectatori.

“Cred că toate experiențele vieții mele profesionale și personale m-au condus către Survivor. (...) Spunea Mark Twain o chestie interesantă: Două momente sunt importante în viața noastră: ăla în care te naști și ăla în care realizezi de ce te-ai născut. Eu cred că m-am născut pentru Survivor, m-am născut să aduc emoția asta, să fiu brokerul emoțiilor pentru publicul de acasă și pentru concurenții de acolo. Cred că reușesc să mă pun în pielea lor atât de mult încât să pot să transmit emoția, adrenalina, nebunia... Cred că mă reprezintă! Am un match de 90%”,
a declarat prezentatorul pentru PRO TV Plus. 

Întrebat ce crede că va fi diferit la noul sezon, Daniel Pavel a răspuns: “Așteptările sunt să fie mult mai intens, mult mai adaptat, mult mai ajustat publicului și nevoii publicului care s-a rafinat, s-a dus acum către o zonă de excelență, chiar și mai mare decât cea care a fost”. 

Prezentatorul a spus că traseele nu vor fi deloc ușoare și vor solicita motricități pe care concurenții nici nu știu că le au. Gazda show-ului a vorbit și despre calitățile pe care ar trebui să le aibă un concurent pentru a deveni următorul Survivor. 

“Trebuie să aibă în primul rând dorința aia la limită cu nebunia de a face parte dintr-un fenomen mai mare decât ego-ul lui, decât ființa lui, decât ceea ce era obișnuit ca zonă de confort. Apoi… motivație, mental puternic, pregătire fizică și asta nu înseamnă neapărat un sport de performanță. Trebuie să ai însă un mental de campion, de învingător. Trebuie să te adaptezi. Cine se adaptează ajunge în marea finală”, a conchis Daniel. 

Vezi interviul cu Daniel Pavel în materialul VIDEO de mai jos

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni