• PRO TV
  • Decizia tribului este finala. El e primul concurent care paraseste Tribul Hangin 

Decizia tribului este finala. El e primul concurent care paraseste Tribul Hangin 

Decizia tribului este finala. El e primul concurent care paraseste Tribul Hangin 

Supravietuitorul, cel mai intens campionat din lumea televiziunii a adus luni seara in casele romanilor peisajele superbe din Filipine, 18 concurenti determinati sa castige titlul de unicul supravietuitor, dar si lupta acestora cu elementele naturii si chiar cu ei insisi.

Dupa ce Aurelia si Lucian au fost trimisi pe Insula Exilului, iar ceilalti 16 concurenti s-au impartit in doua triburi (Hangin si Tubig), s-a dat startul adevaratei competitii. Pusi fata in fata cu intemperiile vremii si viata pe o insula nelocuita, concurentii au decis ca a venit momentul sa faca alinte si sa incerce sa gaseasca solutii pentru a supravietui cat mai mult timp in concurs. 

Dragos Bucurenci le-a oferit sansa membrilor celor doua triburi de a castiga imunitatea prin participarea in cadrul unei probe cu adevarat solicitante. Concurentii au fost nevoiti sa lucreze in echipa si sa se sincronizeze pentru a duce la bun sfarsit provocarea. 

Vezi aici momente VIDEO din show-ul Supravietuitorul!

Din fericire pentru Tribul Tubig, Andrei a reusit sa nimereasca cele doua tinte amplasate la o distanta considerabila si a adus victoria echipei sale. Faptul ca au plecat pe insula lor cu Simbolul Imunitatii, le asigura celor 8 concurenti Tubig inca 4 zile de liniste in competitie. 

Nu acelasi lucru se poate spune si despre cei din Tribul Hangin, acolo unde vechile aliante au inceput sa se destrame, iar increderea intre membrii tribului pare sa dispara. Fiind in postura de pierzatori, acestia s-au reunit in cadrul Consiliului Tribal pentru a vota cine este primul concurent care paraseste grupul. 


Dupa ce si-au exprima nemultumirile, dar si parerile despre membrii tribului din care fac parte, concurentii l-au votat pe cel pe care nu il mai doresc in competitie. In urma numararii voturilor, tribul a decis, iar Lucian a fost cel votat sa paraseasca insula. Dupa inchiderea votului, decizia tribului este finala.

Show-ul Supravietuitorul e si pe voyo.ro!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni