• PRO TV
  • Diana si Andreea, la un pas sa fie eliminate la Consiliul Tribal. Cine a parasit pana la urma competitia 

Diana si Andreea, la un pas sa fie eliminate la Consiliul Tribal. Cine a parasit pana la urma competitia 

Diana si Andreea, la un pas sa fie eliminate la Consiliul Tribal. Cine a parasit pana la urma competitia 

Aliantele sunt pe cale sa se destrame, iar concurentii sunt din ce in ce mai siguri ca trebuie sa lupte pe cont propriu atunci cand vine vorba despre castigarea marelui premiu.

Dupa o proba de imunitate pe care Andrei a castigat-o pentru a treia oara, iar Liviu a fost eliminat definitiv din cursa pentru marele premiu, concurentii din Tribul Araw au fost pusi din nou in fata unor discutii legate de deciziile lor pentru votarea celui exclus la Consiliul Tribal.

Decizia a fost una interesanta, tinand cont de faptul ca Andreea, Iulian si Diana s-au votat pentru eliminare in schimbul mancarii, iar Otniela si Robert au avut posibilitatea sa voteze de doua ori, in timp ce lui Andrei -ai fost anulat votul pentru a primi provizii pentru trib.



Si de aceasta data, concurentii i-au spus lui Dragos adevaratele lor pareri, iar jocul a fost din nou deslusit abia cand s-a aflat totul la Consiliul Tribal. Mircea Amza, Raisa si Mircea Sarac, cei trei jurati Supravietuitorul, au supravegheat indeaproape votul concurentilor si au incercat sa isi dea seama care este situatia reala.

Dupa numararea voturilor, Andreea a fost votata sa paraseasca competitia si a devenit cel de-al patrulea membru al juriului.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni