• Emisiuni
  • Survivor România
  • Discuții aprinse și un joc puternic, luni, la Survivor România: Două jocuri consecutive de Imunitate... cea mai mare realizare

Discuții aprinse și un joc puternic, luni, la Survivor România: Două jocuri consecutive de Imunitate... cea mai mare realizare

Discuții aprinse și un joc puternic, luni, la Survivor România: Două jocuri consecutive de Imunitate... cea mai mare realizare

Noi concurenți. Două jocuri pentru Imunitate. Un dor tot mai puternic de casă. O luptă interioară pentru găsirea resurselor necesare traiului pe o insulă unde nu ai acces la confortul cu care ești obișnuit. Survivor România este tot mai dificil cu fiecare săptămână, iar cele două triburi demonstrează că sunt pregătite să dea tot ce au mai bun pentru a-și asigura locul în competiție. Diseară, de la 20:30, începe prima luptă pentru Imunitate a săptămânii, dar și o nouă seară în care concurenții duc propriile bătălii de a trăi alături de ceilalți colegi, zi de zi. 

După ce Codruța Began a părăsit Survivor în urma votului celor de acasă, Faimoșii vor avea parte de o noapte extrem de liniștită. Bianca, cea care a scăpat de eliminare va admite: ”M-am umplut de energie că n-am ieșit”, iar Ștefania speră că faptul că au rămas în formulă completă va aduce și victorii în echipă: ”Simt că o să fie săptămâna noastră”.

De cealaltă parte, în tribul Războinicilor, se pare că foștii coechipieri ai concurentei care a părăsit jocul nu îi duc dorul. Alexandra Porkolab va recunoaște că ”Ne-am fi bucurat și mai mult să fi plecat de la ei”, dar cu toate acestea starea de spirit este una bună. Andrei Krișan va fi cel care va oferi și o declarație extrem de importantă pentru motivația tuturor: ”Două jocuri consecutive de Imunitate... cea mai mare realizare”.

În ciuda faptului că încep o nouă luptă esențială pentru rămânerea în Survivor, cele două triburi se vor confrunta cu o serie de conflicte din cale afară de dure. În echipa albastră, liniștea va fi destrămată rapid din cauza activităților de pe insulă, în timp ce în tabăra roșie, se pare că niciun joc nu se poate încheia fără acuze cu privire la strategii.

Cine va reuși să câștige primul Joc de Imunitate al săptămânii? Cine își va asigura un Consiliu liniștit și cine va ajunge în punctul în care să facă nominalizări? Aflăm în doar câteva ore.

Nu ratați, de la ora 20:30, la PRO TV, o nouă ediție a celui mai tare sezon din istoria SURVIVOR ROMÂNIA! Emisiunea poate fi urmărită, cu o zi în avans, pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni