• Emisiuni
  • Survivor România
  • Doru Răduță: "Am fost surprins de Alexandru Nedelcu. Prezenta niște urme de oftică. Am văzut că mă desconsidera"

Doru Răduță: "Am fost surprins de Alexandru Nedelcu. Prezenta niște urme de oftică. Am văzut că mă desconsidera"

Doru Răduță: "Am fost surprins de Alexandru Nedelcu. Prezenta niște urme de oftică. Am văzut că mă desconsidera"

Doru Răduță a venit la Survivor: ExtraShow și a comentat competiția din Republica Dominicană.    

Întrebat despre ce concurent apărea în realitate altfel decât imaginea proiectată la televizor, Doru Răduță l-a adus în discuție chiar pe Alexandru Nedelcu, cel care a rămas în competiție în urma confruntării finale în fața publicului cu TJ Miles:
 
"Am fost surprins de Alexandru, de Nedelcu, eu am încercat să interacționez cât mai bine cu el, cât mai bine cu toată lumea, dar apoi vedeam că la fiecare punct al meu adus în echipă, când deschideam gura, mă bucuram, avea niște apelative, ia uite-l pe Așchiuță ce a prins vorbă, ia uite-l ce a prins tupeu, ce a prins glas, cumva l-am văzut că îl durea, prezenta niște urme de oftică atunci când pierdea puncte în fața mea, am văzut că mă desconsidera și cumva avea o atitudine ce devenea din ce în ce mai rece, când eu eram destul de călduros. Să spun așa, la el ce am văzut o schimbare la care nu mă așteptam." 
 



Doru Răduță a fost eliminat de la „Survivor România” 2022 în ediția din 10 mai. Trei luni a rezistat în competiție. La plecare a ținut un discurs emoționant:
 
„ Îmi pare rău că plec. Mă bucur că am crescut de la etapă la etapă. Am trecut prin tot ce înseamnă Survivor. Le-am trăit pe toate. Am demonstrat că sunt un jucător puternic. Din 30 de jucători, am ajuns în ultimii zece. Sper ca cel mai bun sportiv să ridice trofeul cel mare.”

Pe VOYO puteți vedea în premieră Survivor Extrashow, imediat după show-ul de la TV.  Prezentat de Zannidache, adică Zanni, câștigătorul ediției de anul trecut ”Survivor România”, show-ul ”Survivor: Extrashow”, o producție VOYO | Original, îți va oferi o extraporție de aventură.

FOTO: DORU RĂDUȚĂ INSTAGRAM

VEZI ȘI VIDEO:




 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni