• PRO TV
  • Dragos Bucurenci, fata in fata cu triburile din Supravietuitorul, la Consiliul tribal

Dragos Bucurenci, fata in fata cu triburile din Supravietuitorul, la Consiliul tribal

Dragos Bucurenci, fata in fata cu triburile din Supravietuitorul, la Consiliul tribal

Probele din Supravietuitorul, proba de recompensa si proba de imunitate, decid parcursul in show al celor doua triburi. Tribul care castiga recompensa are cateva avantaje in joc, mai mici sau mai mari, iar tribul care castiga imunitatea ramane in joc in aceeasi formula, pana la urmatoarea proba.

Membrii tribului care pierde imunitatea ajung, o data la cateva zile, la Consiliul tribal. Aici, Dragos Bucurenci, prezentatorul Supravietuitorul, poarta o discutie deschisa cu fiecare dintre concurenti despre probele, neintelegerile, prieteniile, aliantele, activitatile si discutiile din trib. Dupa ce raspund intrebarilor lui Dragos, concurentii trebuie sa voteze o persoana din trib pe care sa o elimine. Votul este individual si secret, iar orice vot poate inclina balanta catre un concurent sau altul.

Consiliul tribal este locul in care concurentii trag concluziile dupa cateva zile in care au trecut prin multe incercari. Acolo este locul in care ei ajung sa spuna lucrurilor pe nume, fie ca vorbim despre probe sau traiul impreuna pe o insula pustie, fara resursele cu care cei 18 concurenti sunt obisnuiti acasa, si sa vorbească despre ce i-a suparat, ce le-a placut, daca este cineva in trib care i-a dezamagit sau ce schimbari ar face pentru a nu ajunge si la urmatorul Consiliu tribal. Nu e deloc usor pentru niciunul dintre concurenti, am simtit pe propria piele cat de greu de suportat este stresul in conditiile de clima tropicala din Filipine. Supravietuitorul este o adevarata incercare de rezistenta fizica si mentala, iar concurentii din acest sezon au toata admiratia mea pentru ce au reusit in cele 44 de zile petrecute pe insula. Sunt sigur ca si telespectatorii vor fi captivati de acest show si ca ne vor urmari, in aceasta toamna, la Pro TV.”, a spus Dragos Bucurenci, prezentatorul Supravietuitorul.

Survivor este formatul care a revolutionat televiziunea in intreaga lume! In Romania, primul sezon Supravietuitorul va pune 18 concurenti, care nu s-au cunoscut niciodata, sa se adapteze unui mediu complet nou. Nu conteaza ce si-au imaginat inainte sa intre in show, nu conteaza din ce oras sunt sau cum au crezut ca vor face fata conditiilor vitrege, fara familie, prieteni, mancare sau un acoperis deasupra capului. Noua lor familie este formata din 17 straini. 

Fiecare dintre cei 18 concurenti decide ce strategie va urma, in incercarea de a deveni unicul supravietuitor si de a castiga marele premiu, in valoare de 100.000 euro! 

In curand, Supravietuitorul va aduce in casele tuturor romanilor peisajele superbe din Filipine, probele impresionante, dar si povestile, tensiunea, strategiile si aliantele concurentilor!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni