• PRO TV
  • Dragos Bucurenci va fi prezentatorul show-ului Supravietuitorul, la Pro TV. Ce dezvaluiri a facut despre concurenti

Dragos Bucurenci va fi prezentatorul show-ului Supravietuitorul, la Pro TV. Ce dezvaluiri a facut despre concurenti

Dragos Bucurenci va fi prezentatorul show-ului Supravietuitorul, la Pro TV. Ce dezvaluiri a facut despre concurenti

"Survivor", formatul care a revolutionat televiziunea in intreaga lume, a ajuns in Romania.

In aceasta toamna, la ProTV, show-ul "Supravietuitorul", prezentat de Dragos Bucurenci, va aduce in casele romanilor aventurile si lupta celor 18 concurenti, care vor sa castige titlul de unicul supravietuitor si premiul de 100 de mii de euro.

Showul e filmat in Filipine, unde in mijlocul unor peisaje naturale de vis cei 18 concurenti, care nu s-au cunoscut niciodata, trebuie sa faca fata unor probe dificile, incercand in acelasi timp sa se adapteze unui mediu complet nou. Clima tropicala, soarele puternic, lipsa de mancare și pericolele care ii înconjoară vor face ca rivalitatea si competitia sa fie asteptate de telespectatorii din intreaga Romanie.

"Romanii vor urmari cu multa pasiune aceasta emisiune datorita concurentilor. Unii au venit stiind la ce sa se astepte, altii au fost luat complet pe nepregatite de duritatea conditiilor din Filipine. Expusi zi si noapte la tot soiul de pericole vazute si nevazute, multe dintre ele mortale. Asteptarile mele au fost cu mult depasite. A fost chiar si mai greu decat mi-am imaginat ca poate fi dar si emotia si multumirea pe care le-am simtit au depasit orice masura. Cred ca din toamna romanii vor avea parte de televiziune la un nivel cum nu s-a mai facut pana acum", a spus Dragos Bucurenci.

Impartiti in doua triburi, cei 18 concurenti vor decide fiecare in parte ce strategie vor urma, in incercarea de a deveni unicul supravietuitor si de a castiga marele premiu, in valoare de 100.000 euro.

In curand, Supravietuitorul va aduce in casele tuturor romanilor peisajele superbe din Filipine, probele impresionante, dar si povestile, tensiunea, strategiile si aliantele concurentilor.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni