Ei sunt cei 12 FAIMOȘI care au acceptat provocarea show-ului fenomen mondial SURVIVOR

Ei sunt cei 12 FAIMOȘI care au acceptat provocarea show-ului fenomen mondial SURVIVOR

Cel mai așteptat format este tot mai aproape de revenire! Survivor este competiția care demonstrează că imposibilul nu există, care îi împinge pe concurenți în situații la care nici nu se gândeau când venea vorba despre procurarea hranei și a apei sau pregătirea adăpostului!

Noul sezon aduce la start lupta dintre două triburi: FAIMOȘI și RĂZBOINICI! Concurenții se vor confrunta zi de zi în provocări dintre cele mai diverse pentru imunitate și avantaje. Învingătorii își vor asigura liniștea în competiție, dar și resursele necesare vieții acolo, în timp ce învinșii se vor vedea nevoiți să treacă prin consilii de eliminare, dar și prin suferința unor lipsuri și mai mari. 

Fiecare dintre cele două echipe este formată din 12 membri, 6 băieți și 6 fete, care vor da tot ce au mai bun pentru a câștiga titlul de SURVIVOR și marele premiu de 100.000 de euro. 

PRO TV anunță că din echipa FAIMOȘILOR fac parte vedete din toate domeniile, precum: artiști care au reușit prin munca lor să spargă barierele locale – Otilia Bilionera, Xonia, Emil Rengle, Radu Itu, CRBL, sportivi recunoscuți pentru munca și dedicarea lor din domeniu – Elena Chiriac, Cătălin Zmărăndescu, Robert Niță, vedete care au cucerit online-ul – Laura Giurcanu, TJ Miles, dar și cunoscute vedete TV – Andreea Tonciu, Roxana Ciuhulescu.

Cunoscuți de întreaga țară pentru reușitele lor, cei 12 au acceptat cea mai mare provocare a vieții lor. Cum se vor adapta, ce alianțe vor forma și cum vor face față tuturor necunoscutelor, vom afla curând, doar la SURVIVOR!

Rămâneți aproape de PRO TV pentru a afla, în curând, componența echipei RĂZBOINICILOR, dar urmăriți și protvplus.ro pentru interviuri în exclusivitate cu toți cei care au acceptat provocarea show-ului fenomen SURVIVOR!

Vezi și: Declarații exclusive ale lui Daniel Pavel, prezentatorul show-ului fenomen mondial: Eu cred ca m-am născut pentru SURVIVOR!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni