EXCLUSIV Daniel Pavel, despre debutul Survivor România 2023: „Ne vedem...”

EXCLUSIV Daniel Pavel, despre debutul Survivor România 2023: „Ne vedem...”

Cel mai așteptat show al începutului de an, Survivor România 2023, este pe punctul de a debuta cu un nou sezon, iar în doar câteva zile toată lumea va afla cine sunt cele 12 vedete care vor păși pe traseele din Republica Dominicană.

Pe 15 decembrie 2022, de la ora 21.00, live și în exclusivitate pe VOYO, abonații platformei vor putea urmări un show în care vor fi anunțați Faimoșii de la Survivor România 2023. Iar până atunci, Daniel Pavel ne ține în suspans și afirmă că noul sezon al celui mai așteptat show al începutului de an începe... în curând! Doar la PRO TV și pe VOYO!

„Un nou sezon Survivor România este pe punctul de a se îmbarca la PRO TV cu destinația... inimile milioanelor de telespectatori, în ceea ce va fi expediția vieții lor pentru 24 de concurenți temerari. Ne vedem... în curând!”, ne-a spus în urmă cu doar câteva minute, în exclusivitate, Daniel Pavel.

Și în cadrul finalei „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, show difuzat în această toamnă de PRO TV, Alex Delea, câștigătorul Survivor România 2022, a făcut același anunț: noul sezon Survivor începe în curând la PRO TV!

Vezi și: Pericolul ascuns din apa potabilă

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni