• Emisiuni
  • Survivor România
  • Faimoșii au câștigat Jocul de Captivitate, însă au pierdut Imunitatea! Triburile continuă lupta, astăzi, de la 20:30!

Faimoșii au câștigat Jocul de Captivitate, însă au pierdut Imunitatea! Triburile continuă lupta, astăzi, de la 20:30!

Faimoșii au câștigat Jocul de Captivitate, însă au pierdut Imunitatea! Triburile continuă lupta, astăzi, de la 20:30!

Luptă. Dau tot ce au mai bun și speră să adune victorii. Le e dor de cei de acasă, dar încearcă să învingă orice gând care i-ar putea face să renunțe. Vor să ajungă cât mai departe și să demonstreze că au ceea ce le trebuie. Concurenții rămași în competiție au început cea de-a unsprezecea săptămână a show-ului, iar Daniel Pavel le-a adus noi provocări și surprize la fiecare pas. 

Dornici să-și ia revanșa pentru săptămâna trecută, Faimoșii au reușit să câștige primul joc al serii, cel de Captivitate și nici măcar nu au stat pe gânduri pentru a alege concurentul din echipa albastră: ”Nu ne vorbim și zicem în cor”. Numele lui Alin Chirilă s-a auzit imediat, așa că acesta s-a văzut nevoit să-și părăsescă tribul: ”Mă așteptam. Echipa mea, pe partea de băieți, este mai slabă fără mine”, a ținut el să menționeze.  

În ciuda acestei declarații, Războinicii au demonstrat că sunt foare motivați și au învins în cea de-a doua luptă, asigurându-și un Consiliu liniștit, fără nominalizări. ”Știu că putem fără Alin. Am văzut fetele cât de bine s-au simțit”, a declarat Andrei Krișan, trăgând cumva un semnal de alarmă asupra situației interne din echipă. Și fetele i-au dat dreptate, Moromete spunând că ”psihic, a fost mai bine fără el”. 

Între timp, Faimoșii s-au întrecut pentru Imunitatea personală, iar Bianca și Remus s-au dovedit a fi cei mai pregătiți de această dată. Astfel, la Consiliu, a fost momentul ca tribul să voteze, iar deciziile nu au fost lipsite de surprize: Ada și Kamara au fost nominalizați de întreaga echipă, iar Zmărăndescu și Iftimoaie de purtătorii de colan. Aceștia vor intra la votul celor de acasă în această seară. 

După ce deja au dat primele semne că se pot descurca fără Alin, diseară, colegii lui vor continua să-i discute viitorul în competiție. Alexandra Ciomag nu se va feri și va admite: ”Nu mi-l mai doresc pe Alin”. De cealaltă parte, Faimoșii se pare că îl plac pe concurentul captiv, iar Ada va spune: ”Mă rog ca Războinicii să nu-l mai dorească pe Alin”. Oare se va schimba soarta luptătorului MMA în următoarele zile?

O recompensă pe cinste și o Imunitate atât de mult dorită. Se anunță o seară în care confruntările vor fi la cel mai înalt nivel între Faimoși și Războinici. 

Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV, o nouă ediție din cel mai puternic sezon al show-ului Survivor România! Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni