• Emisiuni
  • Survivor România
  • Faimoșii au câștigat toate recompensele puse la bătaie! Cele două echipe luptă acum pentru imunitate

Faimoșii au câștigat toate recompensele puse la bătaie! Cele două echipe luptă acum pentru imunitate

Faimoșii au câștigat toate recompensele puse la bătaie! Cele două echipe luptă acum pentru imunitate

Aseară, a început cea de-a treia săptămână a celei mai puternice competiții din lume. Cele două triburi au luptat cu sufletul pentru a obține o recompensă importantă: un coș cu legume proaspete.

Cu gândul la toate mâncărurile pe care le-ar putea face, Faimoșii și Războinicii au dat tot ce au avut mai bun și au oferit un spectacol pe cinste. 

După ce au condus mai mult de jumătate din joc, Faimoșii s-au văzut egalați la scorul de 9 la 9, așa că a fost vremea unei noi ștafete. Alex Delea și Elena Matei au fost cei doi Războinici care au luptat contra lui TJ Miles și Laura Giurcanu și care au pierdut confruntarea. Astfel, Faimoșii au sărbătorit o nouă victorie în jocul pentru recompensă. 

În cea de-a doua confruntare a serii, într-un joc scurt, dar extrem de motivant, concurenții au luptat pentru... un desert mult visat: câte o felie de tort de ciocolată pentru fiecare! Într-un meci în care scorul a fost deschis de Otilia și închis de Emil Rengle, Faimoșii au câștigat cu 5 la 2 și au obținut cea mai dulce victorie de până la acest moment. 

Cea de-a șaptea ediție a noului sezon Survivor a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 19:59 – 23:03. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.6 puncte de rating și 26.1% cotă de piață, față de locul 2 care avea 6.3 puncte de audiență și 15.6% share. De-a lungul difuzării, peste 2 milioane de românii au trăit cu sufletul la gură alături de concurenți, iar în minutul de aur, la ora 21:53, aproape 2.5 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor.

De la 20:30, competiția merge mai departe! Cele două echipe vor porni, încă o dată, pe traseu cu un singur gând: să nu piardă imunitatea și să ajungă la Consiliul de Nominalizare. Vor reuși Faimoșii să oprească seria neagră de două înfrângeri în această probă sau vor fi tot ei nevoiți să facă nominalizări? 

Și în această seară, după finalul emisiunii, pe VOYO, Zanni le aduce spectatorilor Survivor: Extrashow! Invitată va fi Andreea Tonciu, care abia așteaptă să le spună celor de acasă cum a fost experiența pentru ea. 

Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV și VOYO, o seară în care fiecare dintre concurenți va da tot ce are mai bun pentru a-și asigura locul în competiție pe mai departe! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni