• Emisiuni
  • Survivor România
  • Faimoșii au pierdut doi concurenți! Survivor România, lider absolut de audiență: Emisiunea revine duminică, de la ora 20:00

Faimoșii au pierdut doi concurenți! Survivor România, lider absolut de audiență: Emisiunea revine duminică, de la ora 20:00

Faimoșii au pierdut doi concurenți! Survivor România, lider absolut de audiență: Emisiunea revine duminică, de la ora 20:00

A treia seară a celui mai puternic reality show din lume s-a încheiat cu un joc senzațional, câștigat de tribul Faimoșilor, dar și cu un Consiliu de Eliminare încărcat de emoție și trăiri duse la extrem. Daniel Pavel le-a adus celor de acasă o nouă ediție în care neașteptatul a fost elementul central, iar ei au trăit cu sufletul la gură fiecare secundă. 

Primul Joc de Recompensă a adus o miză importantă, un coș cu legume, extrem de disputat de cele două triburi. Faimoșii au reușit prima victorie a sezonului, însă asta nu le-a adus liniștea deoarece a urmat Consiliul de Eliminare. Acolo au început marile emoții, iar Maria Constantin a aflat, cu ochii în lacrimi, că va părăsi competiția. 

După ce deja anunțase că i se pare că Survivor este o competiție prea dificilă și că își dorește să plece acasă, Gheboasă a ridicat mâna și a anunțat că dorul de familie îl apasă, așa că a fost cel de-al doilea concurent din trib care va lua drumul spre România. 

Prima seară cu eliminări din noul sezon Survivor a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:23. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.9 puncte de rating și 31.8% cotă de piață, față de locul 2 care avea 5.9 puncte de audiență și 17.1% share. De-a lungul difuzării, aproape 2 milioane de românii au urmărit show-ul, iar în minutul de aur, la ora 20:54, aproape 2.5 milioane de telespectatori erau pe PRO TV!

Seara a fost departe de a se încheia! Daniel Pavel le-a cerut două triburi să nominalizeze câte un coleg care să meargă în Exil! Ionuț Iftimoaie, din rândul Faimoșilor și Andreea Moromete, din tribul Războinicilor, sunt cei care vor face acest pas. Cred ei că știu exact ce îi așteaptă? Imposibil! Surprizele abia încep și sunt mai puternice ca niciodată.

Ce îi așteaptă pe concurenți și ce alte anunțuri urmează din partea lui Daniel Pavel, vom afla DUMINICĂ seara când Survivor România, formatul care demonstrează că limitele sunt făcute pentru a fi depășite, revine! 

Nu ratați duminică, începând cu ora 20:00, doar la PRO TV și pe VOYO, o emisie Survivor România în care imprevizibilul și emoțiile puternice vor face echipă într-o ediție memorabilă! Show-ul va continua luni, marți și miercuri, de la 20:30. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni