• Emisiuni
  • Survivor România
  • Faimoșii și Războinicii: impresii după primele nopți în junglă. „N-a fost deloc simplu”

Faimoșii și Războinicii: impresii după primele nopți în junglă. „N-a fost deloc simplu”

Înainte de a începe jocul pentru imunitate, Faimoșii și Războinicii și-au povestit impresiile despre noaptea pe care au petrecut-o în taberele lor din junglă. 

„Ca să spuns sincer, eu dorm prost și acasă, în patul meu, darămite aici pe podea. Pentru mine, prima noapte a fost albă, cu atât mai mult cu cât îmi venea să-l bat pe Zmărăndescu, deși nu îmi permit, pentru că a sforăit mai tare ca o drujbă. Lipsa hranei....Una peste alta nu a fost deloc simplu. Mai am nevoie de puțin timp  ca să mă adaptez”, a spus Roxana Ciuhulescu. 

Războinicii s-au plâns și ei de condițiile dure, dar se arată motivați și cu forțe proaspete, după prima noapte în propria tabără:

„În momentul de față mă simt foarte bine. Noapte a fost cum a fost: dormeam 5 minute pe o parte, 5 minute pe alta. Nu se putea dormi, pur și simplu. Pentru mine personal a fost oribil. Sper să mă acomodez cu placa aia, pentru că e foarte grav. Pentru totem ce să vă spun, cred că vă stă mai bine în 11 decât în 12” (arătând spre Faimoși), a spus Alex Delea. 

Pe lângă totemul de imunitate, echipa câștigătoare în jocul de astăzi urmează să primească 1 kilogram de orez și 1 litru de ulei. Echipa care va pierde va primi doar jumătate din această cantitate. 


Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni