• PRO TV
  • Finala e azi, de la 20:30, la ProTV! Otniela, Lucian si Iulian sunt in lupta pentru titlul de unicul supravietuitor

Finala e azi, de la 20:30, la ProTV! Otniela, Lucian si Iulian sunt in lupta pentru titlul de unicul supravietuitor

Finala e azi, de la 20:30, la ProTV! Otniela, Lucian si Iulian sunt in lupta pentru titlul de unicul supravietuitor

Otniela, Iulian sau Lucian? In aceasta seara, de la 20:30, LIVE la Pro TV, cei trei finalisti vor afla pe cine au votat juratii Supravietuitorul si cine va primi titlul de unicul supravietuitor si premiul in valoare de 100.000 de euro!

Au trecut 44 de zile in care concurentii din Supravietuitorul au incercat sa faca fata probelor dificile, in care si-au facut aliante si strategii si au trait in conditii extreme, fara hrana si lucrurile cu care erau obisnuiti acasa. Membrii triburilor Tubig si Hangin au luptat la inceputul competitiei in echipa, apoi individual in tribul Araw, iar cei eliminati au fost trimisi pe Insula exilului. Din exil, numai Lucian a reusit sa reziste si s-a intors in joc. 

Cu cateva ore inainte de aflarea castigatorului Supravietuitorul, Otniela a declarat: „Am emotii, de-abia astept sa vad ce se va intampla! Sunt mandra de jocul meu si sper ca persoanele in care am avut eu incredere sa nu ma dezamageasca.”. Iulian a completat: „In afara faptului ca am emotii, astept sa vina momentul finalei, pentru ca am cateva cuvinte de spus si sunt foarte curios daca oamenii cu care am trait atata timp in trib si-au manifestat frustrarea ca nu sunt ei in finala si nu m-au votat.”. Daca Otniela si Iulian sunt curiosi de reactia juratilor, Zapp este, la fel cum ne-a obisnuit, foarte sigur pe el: „Ce sa zic? Nu am emotii, chiar nu am! Cum am zis si la inceput, cand am plecat de acasa si am venit sa particip la Supravietuitorul, imi doresc sa castig! Optimistul din mine isi spune cuvantul! Ne vedem diseara!”.

Luni seara, in ultima editie inregistrata Supravietuitorul, Otniela, Lucian, Robert, Andrei si Iulian au avut de trecut trei probe solicitante pentru a-si asigura un loc printre finalisti. In urma probelor extrem de dificile, Lucian, Otniela si Iulian au dovedit ca sunt adevarati supravietuitori, au luptat remarcabil si au ajuns in finala.

In primele zile pe insula din Filipine, Otniela isi dorea sa plece acasa, insa cu o ambitie de fier si foarte multa vointa, ea a trecut peste toate obstacolele si a luptat cot la cot cu baietii de fiecare data. Otniela este make-up artist, este o fire sportiva, extrem de energica, iubeste aventura si isi doreste ca in viata sa faca doar ceea ce ii place, sa nu fie nevoita sa faca lucruri de care nu se simte atrasa, iar in ceea ce priveste viitorul, Otniela spune ca: „Daca mi-as programa viitorul, cred ca l-as face pe Dumnezeu sa rada.”

Lucian a fost unul dintre cei mai controversati concurenti din Supravietuitorul. Cu toate ca a fost primul eliminat si trimis pe Insula exilului, el a rezistat si a fost primul care a intrat in marea finala. Lucian este barman, a facut trei ani de box, sapte ani inot si trei ani baschet, este foarte atent la alimentatie si incearca sa aiba un stil de viata sanatos. A inceput competitia increzator in fortele lui, s-a inscris pentru a castiga, iar la inceput spunea ca: „Ma voi conforma situatiei cu calm, voi cauta sa-mi asigur existenta.”

Iulian si-a serbat ziua de nastere in Filipine, alaturi de colegii sai din Supravietuitorul. Este cel mai mic concurent din joc, are doar 19 ani, dar a dovedit ca este un om puternic, ambitios si ca nimic nu este imposibil. Iulian este sportiv de performanta, ii place sa-i ajute pe ceilalti si sa incerce lucruri noi si este o fire competitiva. In momentul in care a decis sa se inscrie in competitie, Iulian spunea: „Consider ca asta e momentul in care bunurile materiale sau statutul social nu pot influenta viata de pe insula.”

In seara aceasta, de la 20:30, in marea finala LIVE, Otniela, Lucian si Iulian vor afla voturile colegilor lor care formeaza juriul Supravietuitorul, Adina, Andreea, Raisa, Mircea A., Mircea S., Andrei, Robert, care vor stabili castigatorul premiului in valoare de 100.000 de euro si titlul de unicul supravietuitor.

Supravietuitorul – Pentru ca poti!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni