Gheboasă, noi dezvăluiri înainte de Survivor România 2023! Ce îi va lipsi tânărului

Survivor România, cel mai iubit show din țară, revine pe micile ecrane din 9 ianuarie 2023 și le aduce telespectatorilor momente unice, iar pe concurenți îi provoacă să își testeze limitele. 

Gheboasă se numără printre cei 12 faimoși care vor participa la marea competiție! Iată ce noi dezvăluiri a făcut tânărul

„Relația cu restul concurenților. M-am uitat și la sezoanele anterioare, sunt fan Survivor și am văzut că concurenții se ceartă, strică relațiile, nu se respectă și niciodată nu am înțeles de ce. Asta este cea mai mare frică. Să nu mă cert cu ceilalți concurenți”, a spus Gheboasă.

Întrebat cine sau ce îi va lipsi cel mai mult în timpul participării la Survivor, tânărul concurentul a răspuns: „Familia, persoanele dragi și restul plăcerilor pe care pot să mi le fac aici și acolo nu le pot avea”.

Gheboasă a mărturisit, de asemenea, că la capitolul mâncare se descurcă foarte bine, dar și în ceea ce privește jocul fizic, fiind pasionat de sport. Singurul lucru pe care îl consideră dificil este jocul psihic, având în vedere că știe cum se desfășoară totul într-o astfel de competiție, căci se declară un mare fan.

„Mă motivează faptul că pot să stau fără mâncare și fără restul. Eu deja am stat fără ele când eram mic, aș putea să stau și de acum încolo, mai ales într-o emisiune de genul.

Mă bazez foarte mult pe jocul fizic pentru că sunt un atlet desăvârșit și un sportiv foarte bun, dar jocul psihic este foarte greu”, a mai spus concurentul.

VEZI INTERVIUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni