Laura Giurcanu: "Nu pot să zic că m-a surprins că nu m-a îmbrățișat TJ mai emoțional"

Laura Giurcanu: "Nu pot să zic că m-a surprins că nu m-a îmbrățișat TJ mai emoțional"

Laura Giurcanu și TJ Miles au pornit de la prieteni foarte buni - cel puțin în fața telespectatorilor- au fost chiar suspectați că ar avea o relație amoroasă, dar au ajuns să nu se mai înțeleagă deloc.

Amândoi și-au aruncat cuvinte dure, iar TJ Miles chiar a spus despre Laura:
 
“Știu că este o fată toxică, dar am ținut-o așa, controlată, fără să mă enerveze. Acum, a început să mă enerveze și să mă streseze, nu mai am răbdare să fiu prietenul ei."
 
Ieșită din competiție și întrebată de Zanni la Survivor ExtraShow care a fost chiar la final relația lor, Laura a punctat: 

"Nu m-am gândit foarte mult de ce nu m-a îmbrățișat TJ mai emoțional, mai cu o apropiere emoțională. În momentul în care am plecat, noi ne eram indiferenți unul altuia. Nu eram nici certați, nici apropiați. Nu pot să zic că m-a surprins."



Pe 5 aprilie, telespectatorii au ales ca Laura Giurcanu să plece acasă, după ce a fost nominalizată de echipă. TJ Miles și CRBL au fost și ei nominalizați, însă cei de acasă i-au salvat. 



FOTO: INSTAGRAM LAURA GIURCANU/ INSTAGRAM TJ MILES

Pe VOYO puteți vedea în premieră Survivor Extrashow, imediat după show-ul de la TV.  Prezentat de Zannidache, adică Zanni, câștigătorul ediției de anul trecut ”Survivor România”, show-ul ”Survivor: Extrashow”, o producție VOYO | Original, îți va oferi o extraporție de aventură.

VEZI ȘI VIDEO:




 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni