• PRO TV
  • Lucian, Otniela si Iulian sunt cei trei finalisti Supravietuitorul. Nu rata marti, de la 20:30, MAREA FINALA

Lucian, Otniela si Iulian sunt cei trei finalisti Supravietuitorul. Nu rata marti, de la 20:30, MAREA FINALA

Lucian, Otniela si Iulian sunt cei trei finalisti Supravietuitorul. Nu rata marti, de la 20:30, MAREA FINALA

Lucian, Iulian, Otniela, Andrei si Robert sunt cei cinci concurenti care au dat ultimul test inainte de marea finala. 

Cei cinci concurenti au avut de infruntat trei probe pentru a demonstra ca merita un loc in marea finala Supravietuitorul, dar numai trei locuri au fost disponibile.

Probe din ce in ce mai grele, tensiunea, oboseala si emotiile si-au spus cuvantul si in aceasta editie. Dragos a fost cel care le-a fost alaturi la fiecare proba, dar si cel care le-a dat indicatii pentru a rezolva cat mai repede probele la care au fost supusi.

La prima proba cei cinci au fost anuntati ca trebuie sa isi mentina echilibrul pe o platforma tringhiulara care plutea deasupra apei. Si-au sprijinit picioarele pe niste trepte inguste si au fost indrumati sa inceapa de la baza, iar la semnalul lui Dragos sa urce nivel dupa nivel. Ultimul care a ramas in echilibru a fost Lucian si tot el a fost numit de Dragos primul finalist Supravietuitorul.

Andrei: "Primul om dat afara, primul om care merge in marea finala."

In proba cu numarul doi, Otniela, Iulian, Robert si Andrei au avut de tinut un cutit in echilibru, pe brat, in linie dreapta, fara sa se foloseasca de cealalta mana. Desi la prima vedere a parut o proba simpla, in realitatea s-a dovedit a fi extrem de dificila, dar Otniela a demonstrat ca are forta necesara pentru a fi numita cel de-al doilea finalist Supravietuitorul.

Cea de-a treia proba s-a dat intre barbati si anume Andrei, Iulian si Robert. Concurentii au avut de urmarit doua tinte cu prastia, dar au fost pusi sa isi procure singuri munitia. Primul care a reusit sa loveasca cele doua tinte a fost Iulian, cel de-al treilea finalist Supravietuitorul.



VEZI IMAGINI IN GALERIA FOTO!

Pana pe 22 noiembrie, tu votezi acum cine este cel mai simpatic supravietuitor! Trimite numele concurentului tau preferat prin SMS la 1264 (tarif 0.48 Euro/ vot, inclusiv TVA) si acesta poate deveni cel mai simpatic supravietuitor! Numarul este accesibil din retelele Telekom, Orange, Vodafone si Digimobil. 




NU RATA MARTI, MAREA FINALA SUPRAVIETUITORUL!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni