Maria Constantin participă la SURVIVOR România 2023, în echipa FAIMOȘILOR

Maria Constantin participă la SURVIVOR România 2023, în echipa FAIMOȘILOR

Show-ul SURVIVOR România 2023 se apropie cu pași repezi, iar printre vedetele care vor apărea în emisiunea fenomen de la PRO TV se numără și Maria Constantin, care face parte din echipa FAIMOȘILOR.

Numele tuturor FAIMOȘILOR de la SURVIVOR România 2023 sunt dezvăluite în cadrul emisiunii „Survivor – Marea Dezvăluire” care se vede LIVE și în exclusivitate pe VOYO, acolo unde Maria Constantin a făcut și primele declarații despre participarea la show-ul fenomen.

Ce a spus Maria Constantin în emisiunea „Survivor - Marea Dezvăluire”, dar și care sunt ceilalți concurenți, poate fi văzut exclusiv ACUM pe VOYO

 

Cine este Maria Constantin, concurentă în echipa Faimoșilor la SURVIVOR România 2023

SURVIVOR, competiția care a cucerit publicul din întreaga lumea, revine în 2023 la PRO TV, cu un nou sezon! Printre concurenții care au acceptat să participe la show-ul fenomen global se numără și Maria Constantin, care face parte din echipa FAIMOȘILOR.

Este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară de la noi și provine dintr-o familie de muzicanți. Maria Constantin a cântat în ansamblul „Doina Gorjului” alături de tatăl ei, Ilie Constantin, și fratele ei, Iliuță. 

Maria are 35 de ani și este originară din Bălcești, județul Vâlcea. Este absolventă a „Liceului de Muzică și Arte Plastice Constantin Brăiloiu” din Târgiu Jiu – secția Flaut. 

În ansamblul “Doina Gorjului” l-a cunoscut și pe Ciprian Vasile Tapota, cel care i-a devenit soț în anul 2007 și căruia i-a dăruit un băiețel, pe nume Codrin. 

După divorțul de Tapota, Maria Constantin s-a măritat cu omul de afaceri Marcel Toader, dar cei doi s-au despărțit la începutul anului 2018.

În 2014, artista a participat la concursul Vocea României, unde a ajuns în echipa lui Marius Moga. Atunci s-a ales cu numele de Marilyn Monroe de România.

Telespectatorii o știu și de la “Ferma vedetelor”, acolo unde a ajuns până în finală, însă a fost eliminată, marele câştigător din 2016 fiind paul Ipate. 

În martie 2021, Maria Constantin și-a oficializat relația cu iubitul ei, Robert. Vedeta a făcut câteva declarații surprinzătoare despre relația cu Robert în emisiunea “Vorbește lumea”, mărturisind că este “bărbatul vieții sale”.
 

Emisiunea integrală „Survivor - Marea Dezvăluire” poate fi văzută exclusiv pe VOYO

Emisiune sponsorizată de Vodafone

Vodafone EasyTech este alături de concurenți pe parcursul competiției, în momente cheie din cadrul probelor, cât și pentru a rămâne conectați cu cei de acasă.

 





Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni