• PRO TV
  • Mircea i-a ales sa participe la duel si doar unul a iesit castigator. Cine a parasit Insula Exilului dupa proba duelului

Mircea i-a ales sa participe la duel si doar unul a iesit castigator. Cine a parasit Insula Exilului dupa proba duelului

Mircea i-a ales sa participe la duel si doar unul a iesit castigator. Cine a parasit Insula Exilului dupa proba duelului

Dupa 30 de zile de competitie, concurentii au avut parte in aceste zile de incercari dificile si rasturnari de situatie greu de acceptat.

Concurentii de pe Insula Exilului au fost din nou supusi unui duel in ciuda faptului ca sunt infometati si nu mai reusesc sa inteleaga la fel de bine ca la inceput.

Daca in Tribul Araw aliantele au inceput sa se destrame, iar Andrei si Iulian si-au dat seama ca trebuie sa se reimprieteneasca cu colegii lor, pe insula Exilului concurentii au intampinat probleme care le-a pus din nou la incercare rezistenta.

Surpriza cea mai mare a fost atunci cand Liviu a mers in vizita in Tribul Araw, iar de acolo a fost instiintat ca trebuie sa plece cu cineva. Dupa o tragere la betigase, Dudu trebuia sa plece din Trib pe Insula Exilului, dar Mircea Amza a decis ca vrea sa ii ia locul.

Mircea nu a fost degeaba chemat pe Insula Exilului. Acesta a mers alaturi de Liviu, Ina, Maria si Lucian la duel si numit de Dragos sa decida care dintre concurenti trebuie sa participe la duel. Liviu si Maria s-au luptat pentru sansa de a ramane in concurs.


 




Ca sa castige proba, cei doi au fost nevoiti sa contruiasca un turn chinezesc din mai multe piese, iar Liviu a fost cel
care a reusit sa termine primul. Maria a parasit competitia dupa 30 de zile de Supravietuitorul si a pierdut sansa de a castiga 100 000 de euro si titlul de "Unicul Supravietuitor".

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni