• Emisiuni
  • Survivor România
  • O licitație încărcată de voie bună, o victorie a Faimoșilor și 6 concurenți în pericol de eliminare: „Survivor e ca viața”

O licitație încărcată de voie bună, o victorie a Faimoșilor și 6 concurenți în pericol de eliminare: „Survivor e ca viața”

O licitație încărcată de voie bună, o victorie a Faimoșilor și 6 concurenți în pericol de eliminare: „Survivor e ca viața”

Două simboluri anunțate ca fiind cele care aduc o schimbare. Un Joc de Captivitate care a făcut ca unul dintre concurenți să petreacă acum timp în tabăra adversă. Un șir de victorii obținute de tribul albastru. Așa ar arăta, pe scurt, Survivor România în ultima perioadă! 

Însă fiecare zi în care sunt pe terenul de joc, fiecare noapte în care dorm sub cerul liber și înțeleg mai bine ce înseamnă provocările vieții, fiecare Consiliu în care nominalizări sunt făcute, fiecare cuvânt mai dur aruncat spre un coleg... toate construiesc povestea celui mai puternic reality show din lume! 

După ce luni seara, Faimoșii au pierdut iar jocul de Imunitate, aseară au căutat să se motiveze și să se ridice, în special când au auzit miza primei probe – cea din Jocul de Licitație. În ciuda faptului că au condus cu 4-2, s-au văzut egalați și, încă o dată, învinși. Așa că în cadrul unei licitații care s-a lăsat cu multe râsete, au văzut cum Războinicii au avut un avantaj real, obținând câteva dintre produsele la care ei visau. 

Se pare că acela a fost momentul de care aveau nevoie pentru a se ridica și motiva, așa că Imunitatea a fost roșie de această dată! Ceea ce a făcut ca Războinicii să meargă la Imunitatea personală, unde Andreea Moromete și Dan Ursa, accidentat la o mână, s-au impus și și-au asigurat încă o săptămână de liniște. 

Ca urmare a înfrângerii, Războinicii s-au văzut și ei nevoiți să facă nominalizări! Noi surprize au scindat tribul: Alin a fost cel propus de grup, iar Lucianna și Robert de către purtătorii de colan. Cei trei li s-au alăturat Adei, lui DOC și Ionuț Iftimoaie, din tribul Faimoșilor la votul celor de acasă. 

Emoționați, fiecare a transmis un mesaj către telespectatori în speranța că aceștia vor decide că merită o nouă șansă. Lucianna a fost cea care a tras o concluzie încărcată de emoție: „Survivor e ca viața. Aștept de la Dumnezeu și de la public ce o să fie mai bine pentru mine”. 

În această seară, triburile trebuie să o ia de la capăt. Îi așteaptă atât un joc de recompensă, cât și acea mult dorită șansă de a comunica cu cei de acasă. Cine va reuși să se impună, dar și cine va pleca acasă, aflăm în doar câteva ore. Cea de-a zecea săptămână a show-ului este aproape de final! 

Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV, o nouă ediție din cel mai puternic sezon al show-ului Survivor România! Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni