• PRO TV
  • O lupta foarte stransa si o recompensa pe masura. Tribul Tubig a castigat prima proba pentru recompensa

O lupta foarte stransa si o recompensa pe masura. Tribul Tubig a castigat prima proba pentru recompensa

O lupta foarte stransa si o recompensa pe masura. Tribul Tubig a castigat prima proba pentru recompensa

Cei 18 concurenti care au intrat in cursa pentru castigarea titlului "Supravietuitorul" si a marelui premiu de 100 000 de Euro au inteles inca din primele minute petrecute in Filipine ca ii asteapta provocari care le vor testa aptitudinile la maximum.

Timp de 44 de zile, aventurierii din primul sezon al show-ului vor trece prin cele mai complicate experiente din viata lor, fie ca e vorba despre probe complexe sau despre simplul trai impreuna cu straini, pe o insula pustie.

Cu varste cuprinse intre 18 si 48 de ani, cu profesii diferite, provenind din orase din intreaga tara si cu personalitati si obiective total diferite, aventurierii care au ajuns in Filipine au fost supusi inca din primele zile petrecute pe insula unor probe care le-au solicitat atat calitatile fizice, cat si dexteritatea si inteligenta. 

Vezi aici momente VIDEO din show-ul Supravietuitorul!

Impartiti in doua triburi - Hangin si Tubig, concurentii au participat la Proba de recompensa. La final castigatorii au beneficiat de cateva "avantaje": un kit complet de pescuit si un peste. 

Hangin versus Tubig - Proba pentru recompensa: o intrecere intre barbati

Pentru a duce la final aceasta provocare, liderii triburilor Lucian (Hangin) si Andrei (Tubig) si-au ales fiecare cate 3 coechipieri care ii ajute sa duca la bun sfarsit aceasta proba. Lucian a intrat in cursa alaturi de Mircea, Robert si Alex, in timp ce Andrei i-a preferat pe Iulian, Mircea si Alin.

Concurentii din ambele triburi au dat tot ce au avut mai bun pentru a castiga proba si, implicit, recompensa pusa in joc, insa Alin din Tribul Tubig a facut diferenta pe ultima suta de metri si a adus victoria in tabara.

Show-ul Supravietuitorul e si pe voyo.ro!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni