• PRO TV
  • O nouă premieră la Survivor România: ”Astăzi jucați... Jocul de Captivitate”

O nouă premieră la Survivor România: ”Astăzi jucați... Jocul de Captivitate”

O nouă premieră la Survivor România: ”Astăzi jucați... Jocul de Captivitate”

În urmă cu nouă săptămâni, două triburi pășeau pentru prima dată pe plaja fierbinte din Republica Dominicană cu un singur gând: să-și depășească limitele și să arate că pot merge cât mai departe în competiție. Rând pe rând, unii au plecat acasă, noi colegi li s-au alăturat, însă un lucru a rămas constant: dorința de a da totul și de a îi convinge pe cei de acasă că merită locul în show. Survivor România, cel mai puternic sezon al show-ului, continuă astăzi, de la 20:30 într-o nouă săptămână încărcată de noutăți. 

După ce săptămâna trecută, Faimoșii au pierdut ambele jocuri de Imunitate, tribul s-a văzut nevoit să piardă pe cineva din echipă. Iar telespectatorii au decis că e vremea pentru Crina Abrudan să-și încheie aventura. Se pare că plecarea ei n-a fost pe placul foștilor colegi. ”Nu mi-a plăcut modul în care și-a făcut ieșirea”, va spune diseară DOC. Ce spun ceilalți membri ai tribului, descoperim curând.

Deși au adunat un număr impresionant de victorii în ultimele zile, se pare că la Războinici nu e deloc liniște. Motivul conflictului va fi unul total neașteptat, se pare că Lucianna a luat ceva de la o altă colegă... și nu i-a mai returnat. Cine o acuză pe braziliancă de furt și de ce, vom vedea în această seară.

Odată ajunși pe terenul de joc, toți cei rămași în show vor avea parte de o surpriză incredibilă. Daniel Pavel îi va anunța că urmează ”O noutate în istoria triburilor. Pentru prima dată în istorie, astăzi veți juca Jocul de Captivitate”. Ce presupune? Le va spune tot prezentatorul: ”Tribul care învinge trebuie să ia în captivitate un membru al tribului învins”. Rămâne de văzut cine va câștiga și pe cine va alege.

În doar câteva ore, va avea loc și primul Joc de Imunitate al săptămânii. Oare cine va câștiga și va începe săptămâna cu dreptul? Dar mai ales, cine va face iar nominalizări?

Nu ratați, de la ora 20:30, la PRO TV, o nouă ediție a celui mai tare sezon din istoria SURVIVOR ROMÂNIA! Emisiunea poate fi urmărită, cu o zi în avans, pe VOYO! 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni