• Emisiuni
  • Survivor România
  • O nouă săptămână începe la Survivor România pentru cei 10 concurenți rămași în competiție!

O nouă săptămână începe la Survivor România pentru cei 10 concurenți rămași în competiție!

O nouă săptămână începe la Survivor România pentru cei 10 concurenți rămași în competiție!

În urmă cu câteva luni, 24 de concurenți au pornit în experiența vieții lor. Au considerat că pot face față oricărei provocări, au lăsat în urmă confortul casei și protecția familiei și au pornit pe drumul Survivor România. 

În timp ce unii au părăsit competiția ca urmare a voturilor oferite de telespectatori sau a problemelor medicale, alții au intrat cu gândul de a arăta ceea ce pot. Cu fiecare etapă, locurile s-au cernut și au mai rămas doar 10 concurenți pe calea spre marea finală. Astăzi, Vulturii și Tigrii încep lupta unei noi săptămâni. 

A fost o perioadă dificilă pentru Tigri după ce au pierdut patru jocuri la rând. Cel mai important i-a făcut să rămână și fără un membru al echipei. Mari Fica a fost cea care a plecat acasă în urmă cu doar câteva zile, așa că a venit momentul să aflăm și primele reacții din trib. ”E o super fată”, va admite TJ, cel care a fost nominalizat alături de ea, iar Ștefania va ține să menționeze că ”a fost o plecare frumoasă”. Și fosta ei colegă de la Faimoși, Elena va vorbi laudativ despre Mari: ”a reușit să plece cu zâmbetul pe buze și să ne facă și pe noi să zâmbim”. 

Vremea grea va reveni, așa că membrii celor două triburi se vor lovi iarăși de ploaia dură care îi face să doarmă puțin. ”Cum vine ploaia, se instalează un fel de tristețe”, va spune Doru, iar Delea va ține să menționeze că acestea sunt ”cele mai grele momente”. 

În ciuda condițiilor grele, concurenții se vor mobiliza și vor reveni pe traseu pentru Jocul de Recompensă! Daniel Pavel le va oferi o miză extrem de importantă, așa că cei zece combatanți vor da totul pentru a începe săptămână cu motivația la cote înalte. Oare vor obține Vulturii a cincea victorie sau vor da Tigrii semne de revenire? 

Este duminică, Survivor revine, așa că Zanni este pregătit, ca de fiecare dată, cu emisiunea Survivor:Extrashow, pe VOYO! Alături de acesta se va afla fosta concurentă din echipa Războinicilor și apoi a Vulturilor, Alexandra Duli!   

Se anunță a fi una dintre cele mai dorite recompense de până la acest moment din joc. Așa că nu ratați, de la ora 20:00, pe PRO TV o super ediție. Emisiunea este deja disponibilă, în avans, pe VOYO. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni