• Emisiuni
  • Survivor România
  • O nouă săptămână, o nouă recompensă pentru tribul Tigrilor! Astăzi, triburile luptă pentru Imunitate

O nouă săptămână, o nouă recompensă pentru tribul Tigrilor! Astăzi, triburile luptă pentru Imunitate

O nouă săptămână, o nouă recompensă pentru tribul Tigrilor! Astăzi, triburile luptă pentru Imunitate

Sunt ultimele ediții înaintea confruntărilor individuale, așa că cei 9 concurenți rămași în competiție sunt deciși să dea tot ce au mai bun și să învingă dorul tot mai apăsător de casă pentru a merge până la capăt.

Mai puternici, mai siguri pe motivația lor și mai dispuși să dea totul pe traseu, aceștia luptă pentru fiecare recompensă care le-ar putea asigura hrana și confortul. Prima confruntare a săptămânii s-a dat aseară într-un joc extrem de disputat pentru o masă copioasă și o șansă de a înota alături de delfini. 

Pe traseu, Tigrii și Vulturii au pornit diferit: dacă primii luau punct după punct, membrii echipei roșii nu se regăseau. Spre final, lucrurile s-au echilibrat, însă a fost prea târziu! Tigrii au învins cu 10 la 8 și au adus conflictul în tabăra Vulturilor! De altfel, Marian Drăgulescu a ținut să sublinieze: ”A fost un meci de infarct. Am început greoi... Trebuie să ne adunăm!”. De cealaltă parte, Alex Nedelcu a oferit o sinteză a modului în care a resimțit ultimele jocuri: ”Mi se pare că am câștigat cele mai mari recompense de până acum”.

După ce s-au bucurat de mâncare, dar și de o experiență ca-n filme, așa cum a comparat-o TJ Miles, Tigrii și-au promis că vor continua forma bună la lupta pentru Imunitate. Dacă vor reuși, rămâne de văzut în această seară! 

Ediția Survivor România a fost lider de audiență, în intervalul orar 19:58 – 23:00. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 5.9 puncte de rating și 19.9% cotă de piață, față de locul 2 care a avut 5.5 puncte de audiență și 18.3% cotă de piață. De-a lungul difuzării, aproape 1.3 milioane de români au urmărit emisia, iar în minutul de aur, la ora 21:23, peste 1.9 milioane de telespectatori și-au încheiat duminica cu ochii pe PRO TV. 

Unii au câștigat și s-au bucurat, alții au învățat din înfrângere. Indiferent de situația în care se află, astăzi triburile trebuie să se ridice și să o ia de la capăt. Îi așteaptă cea mai importantă miză: rămânerea în competiție. Finala este tot mai aproape, așa că nimeni nu vrea să plece acasă când mai este atât de puțin! 

Survivor: Extrashow revine pe VOYO, la finalul emisiunii de pe TV! Alături de Zanni se va afla un invitat care a trăit experiența show-urilor puternice și care va comenta ce se mai întâmplă în cele două triburi.  

Nu ratați, de la 20.30, Survivor România! Ediția poate fi urmărită în avans pe VOYO!

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni