• Emisiuni
  • Survivor România
  • O nouă victorie pentru Războinici în jocul pentru Imunitate! Un concurent din tribul Faimoșilor va pleca acasă

O nouă victorie pentru Războinici în jocul pentru Imunitate! Un concurent din tribul Faimoșilor va pleca acasă

O nouă victorie pentru Războinici în jocul pentru Imunitate! Un concurent din tribul Faimoșilor va pleca acasă

După ce săptămâna trecută, Faimoșii au reușit să  obțină prima lor victorie în jocul pentru Imunitate, aceștia au intrat cu speranța unui nou meci care să le asigure liniștea. 

Iar începutul părea de partea lor, însă Războinicii nu au renunțat, au egalat constant și au dus meciul spre o frumoasă ștafetă! La scorul de 9 la 9, Alex Delea și Ștefania au reușit să câștige în fața Elenei Chiriac și a lui Marian, aducând totemul victoriei în tribul Războinicilor!

Ceea ce a urmat a fost o nouă serie de conflicte în tabăra Faimoșilor, dar și o luptă pentru imunitatea individuală. Emil Rengle și Laura Giurcanu au reușit sâ câștige, pentru a doua oară, această probă și și-au asigurat un consiliu fără emoții. Marian Drăgulescu și Natalia Duminică au avut, de asemenea, imunitate, fiind prima lor săptămână în concurs. 

În urma voturilor exprimate de colegi, Radu Itu, CRBL și Otilia au ajuns la mâna celor de acasă! După un START VOT încărcat de emoție, telespectatorii și-au putut alege favoriții. Cine va părăsi competiția, aflăm în această seară. 

Ediția Survivor România a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:29 – 23:29. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.0 puncte de rating și 27.5% cotă de piață, față de locul 2 care avea 6.7 puncte de audiență și 18.4% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.9 milioane de românii au trăit cu sufletul la gură un joc de senzație și un consiliu încărcat de emoție, iar în minutul de aur, la ora 21:32, peste 2.4 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor, cu ochii pe PRO TV.

O nouă zi, o nouă probă! Astăzi, de la 20:30, cele două triburi se întâlnesc în jocul pentru Comunicare! Cu speranța că vor primi un nou semn de acasă, concurenții vor da tot ce au mai bun și vor lupta până în ultima clipă pentru o victorie importantă. 

În această seară, după finalul emisiunii, pe VOYO, Zanni le aduce spectatorilor Survivor: Extrashow! De această dată, Ana Dobrovie va fi invitata emisiunii și va comenta alături de prezentator cele mai tari faze.

Pe PRO TV și VOYO, de la 20:30, începe o nouă ediție de senzație a show-ului fenomen Survivor România!  

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni