Primele jocuri pentru Războinici și Faimoși după Unificare, de la ora 20:00!

Primele jocuri pentru Războinici și Faimoși după Unificare, de la ora 20:00!

Au acceptat provocarea celei mai puternice competiții. Au trecut de fiecare probă și au reușit să depășească primele unsprezece săptămâni. Însă, doar de zilele trecute au înțeles că au ajuns la nivelul următor, odată cu momentul în care a început Unificarea! 

De astăzi, este vremea să învețe să trăiască în același loc, dar să lupte separat. După ce s-au distrat, se întorc pe traseu! Survivor România reîncepe de la ora 20:00. 

După o săptămână liniștită, în care niciun concurent nu a părăsit jocul, lucrurile revin la normalitea Survivor! Așa că cele două triburi vor trebuie să dea, ca de fiecare dată, tot ce au mai bun pentru a câștiga probele și pentru a-și menține moralul cât mai sus. Diferența va sta în faptul că de această dată se vor trezi în aceeași tabără. Iar asta va aduce, deja, primele divergențe. Cine îi va deranja pe concurenți cu faptul că le va da o trezire mult prea matinală prin spargerea nucilor de cocos, dar și ce acuze vor mai apărea, descoperim în câteva ore. 

Prima probă a serii va fi, de această dată, un mini game cu o recompensă dulce și la care concurenții tânjeau de ceva vreme. Pentru prima dată, ei vor putea să-și facă strategii mai diferite și să aleagă chiar și un adversar de sex opus! Cine va începe săptămâna cu stomacul plin, vedem curând.

Tot atunci, triburile vor reveni și pe traseu, la un joc de noapte extrem de dificil! Însă nimic nu le va sta în cale când vor afla ce recompensă este pusă la bătaie. Mâncarea, acel element care-i motivează de fiecare dată, va veni de această dată sub forma unor produse la care fiecare va tânji. Rămâne de aflat cine le va și obține, la finalul unei probe care îi va provoca la cel mai înalt nivel. 

Emisiunea online Survivor:Extrashow revine cu un nou episod și în această seară. Alături de invitatul zilei, Zanni, câștigătorul de anul trecut, va dezbate cele mai interesante momente ale ediției.

Nu ratați, de la ora 20:00, pe PRO TV primele probe de după momentul Unificării! Emisiunea este deja disponibilă, în avans, pe VOYO. 

  

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni