• PRO TV
  • Proba de recompensa a fost una incarcata de bucurie. Au luptat impreuna cu membrii familiei lor. Cine a castigat

Proba de recompensa a fost una incarcata de bucurie. Au luptat impreuna cu membrii familiei lor. Cine a castigat

Proba de recompensa a fost una incarcata de bucurie. Au luptat impreuna cu membrii familiei lor. Cine a castigat

Proba pentru recompensa individuala este intotdeauna asteptata cu nerabdare de concurentii din Tribul Araw. Motivele pentru care cei cinci concurenti se bucura inaintea fiecarei probe sunt diverse: unii sunt dornici sa isi testeze limitele, in timp ce altii sunt dornici sa castige premiul pus in joc de Dragos Bucurenci. 

In ziua cu numarul 37, toti cei cinci membri ai tribului Araw au avut parte de o surpriza de proportii. Otniela, Adina, Andrei, Iulian si Robert au primit o povocare care le-a adus lacrimi in ochi. Pentru a participa la proba pentru castigarea recompensei individuale, concurentii au facut echipa cu o persoana pe care o iubesc si in care au incredere deplina. 

Rand pe rand, Otniela si Andrei si-au revazut fratii, Adina si-a imbratisat tatal, Andrei a lacrimat in bratele mamei sale, iar Robert s-a bucurat la vederea celui mai bun prieten. 

In aceste formule inedite, concurentii au intrat in joc pentru castigarea unui premiul de zile mari: 2 ore petrecute in compania persoanei dragi si o masa copioasa, pregatita cu maiestrie de un chef local. 

Entuziasmati si fericiti dupa intalnirea cu cei dragi, concurentii s-au bucurat de proba, iar la final, Dragos Bucurenci a desemnat castigatorii. Conform clasamentului, Robert (ajutat de prietenul sau) a castigat proba pentru recompensa. 

Asa cum a promis, Dragos le-a oferit celor doi castigatori premiul, dar si oportunitatea de a invita inca un concurent sa se bucure de o masa copioasa si putin timp alaturi de partenerul sau de echipa. Spre uimirea tuturor, Robert i-a oferit aceasta sansa lui Andrei, care a participat la cina impreuna cu fratele sau. 



Supravietuitorul | LUNI - JOI | numai la ProTV

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni