• PRO TV
  • Probe solicitante, rasturnari de situatie si eliminari saptamana aceasta in Supravietuitorul! Luni si miercuri la ProTV

Probe solicitante, rasturnari de situatie si eliminari saptamana aceasta in Supravietuitorul! Luni si miercuri la ProTV

Probe solicitante, rasturnari de situatie si eliminari saptamana aceasta in Supravietuitorul! Luni si miercuri la ProTV

Saptamana aceasta in Supravietuitorul, astazi, de la 22:00 si miercuri, de la 22:30, concurentii vor avea parte de incercari dificile si rasturnari de situatie greu de acceptat!

Daca pana acum Iulian si Andrei faceau alianta si isi doreau sa il scoata din competitie pe Mircea A., cei doi vor incepe sa constientizeze din ce in ce mai mult pericolul si vor face tot posibilul sa se reimprieteneasca cu colegii lor din tribul Araw. Cum s-au gandit sa faca acest lucru si daca vor reusi, vom vedea saptamana aceasta in cele doua editii Supravietuitorul.

Pe Insula exilului, oboseala si lipsa de alimente isi vor spune cuvantul, iar concurentii vor intampina probleme care le vor pune la incercare rezistenta, insa li se va pregati si o surpriza care va genera discutii in contradictoriu si va incinge spiritele. 

Membrii tribului Araw vor avea un musafir neasteptat saptamana aceasta si impreuna vor participa la o licitatie de zile mari, pe care o vor astepta cu sufletul la gura, insa planurile le vor fi date peste cap, iar unele dintre alegerile pe care le vor face se vor intoarce impotriva lor.

Regulile se vor schimba, iar concurentii vor avea parte de surprize la tot pasul, de probe solicitante, un duel asteptat de ceva timp si eliminari care ii vor pune pe ganduri. ”Am avut incredere de cateva zile in fete si am vorbit cu ele, dar ele am inteles ca ma tin pe mine si ma folosesc doar pentru a-si indeplini ele un plan.”, va spune Otniela.

Astazi, de la 22:00 si miercuri, de la 22:30, lupta pentru titlul de unicul supravietuitor si premiul in valoare de 100.000 de euro va creste in intensitate, iar concurentii vor fi nevoiti sa faca fata tensiunii si sa gandeasca noi strategii pentru a ramane cat mai mult timp in competitie.

Supravietuitorul – Pentru ca poti!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni