• Emisiuni
  • Survivor România
  • Sebastian Dobrincu, primele declarații despre participarea la Survivor: „Dacă voi câștiga, premiul îl donez”

Sebastian Dobrincu, primele declarații despre participarea la Survivor: „Dacă voi câștiga, premiul îl donez”

Sebastian Dobrincu, primele declarații despre participarea la Survivor: „Dacă voi câștiga, premiul îl donez”

Survivor România 2023 se apropie cu pași repezi, iar numele vedetelor care fac parte din echipa Faimoșilor au fost dezvăluite în cadrul unei emisiuni care s-a văzut live pe VOYO.

Printre cele 12 celebrități care vor pleca în Republica Dominicană la începutul anului viitor se regăsește și Sebastian Dobrincu, unul dintre cei mai tineri milionari din lume.

„Ce poate fi mai frumos decât să te autodepășești? Eu asta am căutat toată viața, asta caut în continuare. Poate sună un pic ciudat, dar nu sunt foarte multe lucruri în viață care mă mai mișcă atât de mult. O provocare de genul e binevenită. Sunt extremist: am plecat la 17 ani de acasă, cu ghiozdanul în spate, m-am aruncat în New York, nu cunoștem pe nimeni, nu cunoșteam orașul. Am dormit pe jos, am mâncat de pe o zi pe alta, ce prindeam cu banii pe care îi aveam... E a doua oară când plec din țară și mă duc să fac foamea. Sunt curios să văd cum e să mă deconectez total. Ce poate fi mai frumos decât să te arunci în necunscut?”, a spus Sebastian Dobrincu în cadrul emisiunii de pe VOYO.

Mai mult decât atât, Sebastian Dobrincu a afirmat că, dacă va reuși să câștige Survivor România 2023, va dubla suma și o va dona: „Când am aflat că e un premiu în bani, de 100.000 de euro, mi-a dat o motivație în plus. Pentru că vreau să fac din prezența mea o cauză socială. Dacă o să fiu fericitul câștigător, o să dublez suma, o să mai pun 100.000 de euro de la mine și o să-i donez”!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni