• Emisiuni
  • Survivor România
  • Ștefania Stănilă, primele declarații despre participarea la Survivor: „Parcă deja mă văd în finală”

Ștefania Stănilă, primele declarații despre participarea la Survivor: „Parcă deja mă văd în finală”

Ștefania Stănilă, primele declarații despre participarea la Survivor: „Parcă deja mă văd în finală”

Survivor România 2023 se apropie cu pași repezi, iar numele vedetelor care fac parte din echipa Faimoșilor au fost dezvăluite în cadrul unei emisiuni care s-a văzut live pe VOYO.

Printre cele 12 celebrități care vor pleca în Republica Dominicană la începutul anului viitor se regăsește și Ștefania Stănilă, gimnastă medaliată cu aur la Campionatul European din 2014.

„Îmi doresc din suflet să câștig această competiție. Parcă deja mă văd în finală. Faptul că am făcut gimnastică timp de 13 ani este un mare atu. Clar o să mă ajute mult mai mult în competiție. O latură ascunsă nu cred că există neapărat… sunt o persoană bună și mă integrez în orice grup. Acolo, dacă o să fac și foamea, poate o să fiu recalcitrantă, nu știu cum o să reacționez. Merg într-un mediu nou, cu oameni noi și, la un moment dat, inevitabil o să apară dramele. Am crescut destul de greu, eu am plecat la 6 ani de acasă, am stat departe de părinți. Când aveam 9 ani, tatăl meu a murit. El a fost motivația să continui cu sportul”, a spus Ștefania Stănilă.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni