• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor: dincolo de insulă, episod nou pe VOYO. Alin Chirilă, despre întoarcerea la civilizație

Survivor: dincolo de insulă, episod nou pe VOYO. Alin Chirilă, despre întoarcerea la civilizație

După cinci luni petrecute în Republica Dominicană, concurenții Survivor au revenit treptat la civizilizatie. Confuzie, emoție, fericire au fost doar câteva dintre stările care i-au încercat pe foștii concurenți atunci când au realizat că se vor întoarce acasă la cei dragi. Printre aceștia se numără și Alin Chirilă, care ne-a dezvăluit cum a decurs revenirea la cotidian în noul format exclusiv VOYO, Survivor: dincolo de insulă".

În cea de-a patra ediție a emisiunii marca VOYO, Survivor: dincolo de insulă, Alin Chirilă revine la civilizație după o perioadă de cinci luni petrecută în jungla Dominicană și trece prin toate stările posibile. Inevitabil, apar următoarele întrebări: îi va fi greu să se obișnuiască din nou cu agitația de zi cu zi, cum va fi revederea cu soția sa, dar să mănânce din nou mâncare caldă, fără să mai rabde foamea? Toate aceste întrebări își vor găsi răspunsul în episodul centrat în jurul fostului Războinic.

"Au fost momente când sufletul meu s-a făcut țăndări. M-am obișnuit cu baraca, cu lumea asta din junglă. Nu mai știu cum e afară, nu o să mai știu cum să mă comport, o să fiu ca un sălbatic ieșit în civilizație", a spus Alin Chirilă după eliminare, în timp ce se află în drum spre hotel.

Pentru început, Alin Chirilă se întoarce la hotel imediat după Consiliul de Eliminare și își amintește cum este să trăiască din nou în condiții normale, cu un pat confortabil, apa caldă și mâncare la discreție. Însă, un sentiment îl apasă constant, dorul de soția sa, care îl așteaptă nerăbdătoare la aeroport, împreună cu cei doi băieți ai lor. Revederea este plină de emoții, dar și de confuzie.

"Să vii din junglă brusc la viața reală și să vezi o grămadă de oameni lângă tine, nu știam cum să mă mai comport".

Urmăriți primele ore ale concurenților de după Consiliul de Eliminare, cât și trăirile acestora după ce vor ajunge acasă în noul format exclusiv VOYO, Survivor dincolo de insulă!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni