• Emisiuni
  • Survivor România
  • Tigrii au avut prima victorie a săptămânii, iar Vulturii au câștigat un super mini game! Triburile vor lupta pentru Imunitate

Tigrii au avut prima victorie a săptămânii, iar Vulturii au câștigat un super mini game! Triburile vor lupta pentru Imunitate

Tigrii au avut prima victorie a săptămânii, iar Vulturii au câștigat un super mini game! Triburile vor lupta pentru Imunitate

Săptămâna trecută, Vulturii au reușit trei victorii consecutive și le-au arătat adversarilor că nu mai e loc de nicio greșeală! 

Motivați, dornici să rupă seria de eșecuri, Tigrii au încercat să uite că din cauza ploii nu au dormit și nu s-au hrănit și au intrat pe traseu cu victoria în gând și-n suflet. Aseară, echipele au oferit o nouă seară de spectacol!

Ocazia de a se bucura de o aventură unică, cea de a zbura cu paramotoroul și de a avea parte de un picnic încărcat cu multă mâncare, i-a făcut pe cei 10 concurenți rămași în joc să lupte cu îndârjire. De această dată, fără mari emoții, Tigrii au câștigat! ”Am zburat înaintea Vulturilor! Așa a fost să fie, să câștigăm cea mai tare recompensă”, a declarat TJ fericit. De cealaltă parte, Alex Delea a admis că nu a fost deloc o zi bună: ”m-am simțit legat și de mâini și de picioare. Mi-am dorit atât de mult să câștig, că nu mi-a ieșit nimic”.

Seara s-a încheiat cu un nou mini game! Lăsând deoparte tensiunile de pe traseu, echipele și-au găsit starea de bine și au jucat Tabu. Surpriza a fost că scorul a ajuns la 4-4... deci la o ștafetă a cuvintelor și a râsetelor. Vulturii au reușit să câștige până la urmă, având șansa de a se bucura de o masă de seară mult așteptată. 

Ediția Survivor România a fost lider de audiență, în intervalul orar 19:58 – 23:00. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 6.3 puncte de rating și 18.1% cotă de piață, față de locul 2 care a avut 5.8 puncte de audiență și 16.6% cotă de piață. De-a lungul difuzării, peste 1.3 milioane de români au urmărit emisia, iar în minutul de aur, la ora 21:49, peste 1.7 milioane de telespectatori și-au încheiat duminica cu ochii pe PRO TV. 

Au mâncat, s-au bucurat, dar acum trebuie să meargă mai departe! În această seară, cele două echipe trebuie să dea totul pentru a câștiga Jocul care face diferența: cel pentru Imunitate. O echipă va pierde un concurent, în timp ce alta își va asigura un Consiliu în liniște. Au mai rămas doar câteva ore până la Survivor! 

Survivor: Extrashow revine pe VOYO, la finalul emisiunii de pe TV! Zanni o va avea și astăzi alături pe Alexandra Duli pentru a continua discuțiile început ieri! 

Nu ratați, de la 20.30, Survivor România! Ediția poate fi urmărită în avans pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni