• Emisiuni
  • Survivor România
  • Tigrii au câștigat imunitatea, iar un Vultur va părăsi competiția – Doru, Blaze sau Marian

Tigrii au câștigat imunitatea, iar un Vultur va părăsi competiția – Doru, Blaze sau Marian

Tigrii au câștigat imunitatea, iar un Vultur va părăsi competiția – Doru, Blaze sau Marian

Cu fiecare săptămână, recompensele sunt tot mai mari și mai motivante, iar plecările tot mai emoționante și încărcate de regrete. Asta înseamnă Survivor și drumul spre marea finală a competiției!

Tocmai această dorință de a nu vedea cum flacăra cuiva se stinge îi face pe concurenți să ofere jocuri spectaculoase la proba pentru Imunitate! Aseară, motiv de bucurie au avut doar Tigrii! 

Deciși să nu ajungă pentru a doua săptămână la Consiliul de Nominalizare, cei cinci Tigrii rămași: Oana, TJ, Ionuț, Alex Nedelcu și Ștefania, au lăsat deoparte orice fel de neînțelegeri și au dat totul pe traseu. Iar asta s-a văzut în scorul final: 10 la 5 pentru ei în fața Vulturilor, ajunși la cea de-a doua probă pierdută consecutiv. 

Înfrângerea a fost egală cu emoția nominalizărilor, acolo unde Daniel Pavel i-a anunțat că doar concurentul cu cel mai bun timp nu va putea fi votat, iar Elena Chiriac, singura fată a echipei nu poate fi nominalizată. Astfel, în urma egalității la votul echipei, Doru și Marian s-au trezit la mâna publicului, iar Blaze li s-a alăturat ca singura opțiune de nominalizare din partea lui Alex Delea. 

Ediția de aseară a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:30. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 6.1 puncte de rating și 19.8% cotă de piață, față de locul 2 care avea 4.5 puncte de audiență și 14.7% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.4 milioane de românii au trăit cu sufletul la gură Jocul de Imunitate, iar în minutul de aur, la ora 21:55, peste 1.8 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor, cu ochii pe PRO TV!

Din cei cinci Vulturi... unul va părăsi competiția! Să fie Doru, Marian sau Blaze? Vom afla în doar câteva ore! Tot atunci, Jocul de Comunicare le va da șansa concurenților să câștige o miză extrem de importantă pentru ei și pentru a mai soluționa dorul de casă! 

Zanni le aduce celor de acasă, și în această seară, Survivor: Extrashow, pe VOYO, imediat ce se va încheia emisiunea pe TV! De această dată, Mari Fica, concurenta care a părăsit jocul acum o săptămână, vine pentru primele discuții!  

Nu uitați că de la 20:30, pe PRO TV și VOYO, puteți urmări Jocul de Comunicare, dar și Consiliul de Eliminare!  

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni