• Emisiuni
  • Survivor România
  • TJ Miles a părăsit Survivor România! Astăzi, telespectatorii își pot vota favoritul dintre cei 8 rămași în joc!

TJ Miles a părăsit Survivor România! Astăzi, telespectatorii își pot vota favoritul dintre cei 8 rămași în joc!

TJ Miles a părăsit Survivor România! Astăzi, telespectatorii își pot vota favoritul dintre cei 8 rămași în joc!

În luna ianuarie, 24 de concurenți porneau în aventura vieții lor. Rând pe rând, aceștia au trecut prin provocări de neegalat, unii au rămas în competiție și au rezistat, alții au plecat acasă și au revenit la viața de zi cu zi, iar câțiva li s-au alăturat pe parcurs. 

Dintre toți curajoșii care au acceptat provocarea, aseară, doar 8 dintre ei au aflat că au ajuns la Confruntările Individuale și că finala va avea loc pe 31 mai. 

Prima parte a serii i-a scos pe membrii celor două triburi pe traseu într-o probă de Comunicare cu o miză care le-a adus lacrimi în ochi: ocazia de a vorbi cu cei de acasă prin apel video. Cei care s-au bucurat de discuții cu iubitele sau mamele au fost Tigrii, iar fericirea resimțită de ei a fost de nedescris. 

Însă, la fel a fost și tristețea când au ajuns la Consiliul de Eliminare! Acolo, Daniel Pavel le-a dat vestea: concurentul care pleacă acasă este TJ Miles. Înainte de a părăsi show-ul, acesta a declarat: ”Era o surpriză dacă reușeam să rămân. Mintea mea e deja setată să nu mă las dezamăgit. Viața merge mai departe. Nu trebuie să câștigi competiția ca să fii un câștigător”. 

Veștile nu s-au oprit aici pentru concurenți: ”Urmează o etapă crucială, de maximă importanță. Inimile voastre o simt, mințile o formulează. Voi intrați în etapa confruntărilor individuale”. Astfel, Alexandru Nedelcu, Ionuț Popa, Oana Ciocan, Ștefania Ștefan, Marian Drăgulescu, Blaze, Elena Chiriac și Alex Delea sunt cei 8 care continuă lupta spre titlu și premiul de 100.000 de euro. 


Ediția care a adus și o nouă eliminare a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:33. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 6.1 puncte de rating și 20.0% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 4.4 puncte de audiență și 14.5% share. De-a lungul difuzării, peste 1.4 milioane de români au trăit emoția unei noi seri puternice, iar în minutul de aur, la ora 21:38, aproape 1.9 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV! 

Astăzi, până la ora 23:30, toți cei de acasă își pot susține în drumul din Confruntările Individuale. 

Până la începerea unei noi săptămâni, puteți revedea momentele favorite pe VOYO

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni