TJ Miles: "Mă simt eliberat într-un fel"

TJ Miles: "Mă simt eliberat într-un fel"

TJ Miles a ieșit din competiția Survivor și a ajuns la Survivor:ExtraShow, unde a discutat ce se întâmplă în Republica Dominicană, înainte de finală. 

Cu sinceritate, acesta a afirmat:
 
"Mă simt eliberat într-un fel, am terminat parcursul la Survivor, chiar dacă nu am câștigat, iar acum aștept să văd ce urmează pentru TJ Miles."
 
"Lui Nede (Alexandru Nedelcu n.a ) îi place să dea impresia că e prieten cu tine, dar câteodată vorbește cel mai mult în spatele oamenilor. Eu asta știu sigur! Întotdeauna vorbea, bârfea și influența oamenii. Are un talent, știe cum să își manevreze relațiile în așa fel încât să nu pice prost. Și Blaze vede chestiile astea."

În cea mai recentă ediție Survivor, pe 24 mai, a fost eliminată de la Survivor Oana Ciocan. A fost mai puțin votată decât Alex Delea și Elena Chiriac, ceilalți doi propuși spre eliminare.

5 concurenți se vor confrunta pentru un loc în marea finală a show-ului. Următoarea ediție va avea loc duminică, 29 mai, de la ora 20:00.

Pe VOYO puteți vedea în premieră Survivor Extrashow, imediat după show-ul de la TV.  Prezentat de Zannidache, adică Zanni, câștigătorul ediției de anul trecut ”Survivor România”, show-ul ”Survivor: Extrashow”, o producție VOYO | Original, îți va oferi o extraporție de aventură.

VEZI ȘI VIDEO:



FOTO: INSTAGRAM TJ MILES / ALEXANDRU NEDELCU INSTAGRAM

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni